Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Leontine Ruiters doet hele bizarre onthulling


Leontine Ruiters is weer helemaal opgeknapt, en geloof het of niet, een neuscoach is haar redding geweest “Een neus-wie?”, hoor ik je denken.

Tijdens een intiem gesprek met ‘Nouveau’ onthult Marco Borsato’s ex-vrouw hoe ze, na tal van uitdagingen, de kracht vond om weer overeind te krabbelen.

Terwijl Leontine vertelt, herinneren we ons een specifiek moment: “Mijn coach kwam onverwacht heel dichtbij, slechts een fractie van een millimeter van mijn gezicht.” Zo’n nabijheid maakte Leontine in eerste instantie behoorlijk zenuwachtig, maar wat de coach vervolgens deed…

Het was een vreemd gevoel, en Leontine vroeg hem, “Wat is de bedoeling?” Haar antwoord was eerlijk: “Ik weet niet wat je van me verwacht.” De coach antwoordde droogjes: “Je staat nu middenin mijn energieveld.” Het leek bijna mis te gaan…

Terwijl Leontine instinctief achteruit wilde stappen, was dat niet het doel van de oefening. Ze moest juist naar voren stappen, haar ruimte innemen. “Het was een onvergetelijke les”, zegt ze enthousiast in ‘Nouveau’, wijzend op hoe deze ‘neusbenadering’ haar een geheel nieuw perspectief op het leven heeft gegeven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties