Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met Sonja Bakker


Sonja Bakker, ooit de koningin van het calorieën tellen, lijkt de strakke greep op haar rijk te verliezen. Haar Amsterdamse penthouse staat op de markt, en insiders fluisteren dat dit wel eens een teken aan de wand zou kunnen zijn. Sonja heeft cash nodig, en snel ook staat er in het weekblad Weekend.

Ze kocht het stulpje in de hoofdstad in 2016 voor een koele 1,3 miljoen euro – en dat helemaal van haar eigen centen. Kassa, zou je zeggen, maar tegenwoordig schijnt Sonja haar dagen meer in de zon op Ibiza te slijten dan in de Amsterdamse grachtengordel. Naast Barry van Suijdam, haar liefdespartner, probeert ze daar een centje bij te verdienen als fotografe. Maar laat het duidelijk zijn: de kassa rinkelt niet meer zoals in haar hoogtijdagen.

Het duo heeft ook een aantal appartementen in hun vastgoedportfolio, maar de huuropbrengst blijkt evenmin een vetpot te zijn. “Ze hebben zelfs de maandhuur van een van de panden moeten verlagen van 1.850 euro naar 1.490 euro,” onthult een insider.

Niet alleen haar bankrekening lijkt te krimpen, maar ook haar volgersaantal op Instagram is onderwerp van gesprek. “Vorige maand nog, opeens had ze er van de een op de andere dag zomaar 5.000 mensen bij, En hoe kun je nu 22.000 volgers hebben, maar gemiddeld slechts 20 likes krijgen op iedere post?” is te lezen in de Weekend.

Terwijl het sociale media mysterie zich blijft ontvouwen, beweerde Yvonne Coldeweijer onlangs nog dat Sonja en Barry uit elkaar zijn. Barry weerlegt deze beweringen stellig. Dus de grote vraag blijft: loopt de liefde nog op rolletjes terwijl het financiële imperium van Sonja wankelt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties