Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Bloedbonje tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard


Het rommelt flink in het liefdesnestje van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Volgens Yvonne Coldeweijer is het sprookje tussen deze twee definitief voorbij. “Het is echt over en uit,” onthult Coldeweijer. Ze voegt er zelfs aan toe dat het fluistercircuit bij Talpa bol staat van het nieuws dat het koppel hun droomhuis op Ibiza aan de wilgen heeft gehangen.

Coldeweijer laat het volgende los: “Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires… Ik ga weer even speuren.” Maar dat is nog niet alles. Een mysterieus en peperduur appartement is opgedoken in Rotterdam, op naam van Erland. Weekblad Story kon dit niet laten liggen en Evert Santegoeds vond het allemaal “behoorlijk veelzeggend.” Santegoeds merkte op: “Wat er wel allemaal aan de hand is… Iedereen zwijgt.”

Erland, die in het verleden openhartig was over relatieproblemen, houdt nu zijn lippen stijf op elkaar. “Ik heb ook Erland Galjaard proberen te bereiken, maar die zegt er helemaal niets over,” beweert Santegoeds. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn er ook geruchten over een intiem diner tussen Erland en Linda de Mol. Volgens het blad Story duurde deze ontmoeting twee uur en ging het niet om zakelijk overleg. Dat is pikant, aangezien Erland sinds maart geen strategisch adviseur meer is bij Talpa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties