Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De donkere kant van Paul de Leeuw: Gedraagt zich walgelijk in zorgcentrum


Paul de Leeuw bracht onlangs nog een bezoekje in een zorgcentrum in Duiven. Hij was daar voor een winactie. Maar hij vertoonde absurd gedrag.

“Hij heeft oude mensen in een zorgcentrum in Duiven erg verdrietig achtergelaten,” schrijft de immer uitgesproken Yvonne Coldeweijer op Instagram. Een prijzenpakket van het merk KNORR had het optreden van De Leeuw mogelijk gemaakt. Maar aan het eind van de show, volgens een insider die als ‘zorgspion’ wordt omschreven, “toonde hij geen enkele liefde of interesse” en verliet hij zonder meer het podium.

De zorgspion wilde hem nog een hand geven om hem te bedanken, maar Paul negeerde haar volledig. “Zo ontzettend sneu! Na het optreden stormde hij meteen weg. Volgens de zorgspion is Paul alleen voor het geld gekomen,” voegt Coldeweijer toe. “Misschien kan KNORR de volgende keer iemand anders boeken die het wel leuk zou vinden om even aandacht te besteden aan de ouderen. Want dit is echt zielig.”

Dit is niet de eerste keer dat De Leeuw opvallend gedrag vertoont. Onlangs probeerde hij een statement te maken over de abortuswet door zijn blote billen te flashen op Instagram. Maar dit gebaar viel behoorlijk in het water, en de reacties waren allesbehalve positief.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is de grootste onzin die verspreid wordt.
Paul heeft een ontzettend goed optreden gegeven, onze bewoners hebben daar ontzettend van genoten. Hij heeft dik een uur gezongen bij 31 graden. Petje af.
Bewoners hebben het er nu nog over.
Dus die zorgspion heeft zeker niet de waarheid gesproken.
En mw. Yvonne Coldeweij verspreidt dus deze onzin, doet aannames die absoluut niet waar zijn.
Vind het gewoon walgelijk.
Om Paul in een kwaad daglicht te zetten.

Dacht ik al