Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Journalist Clairy Polak (67) onverwacht overleden


In een schokkende wending van het lot heeft Nederland afscheid moeten nemen van een invloedrijke journaliste, Clairy Polak, die op de leeftijd van 67 jaar is overleden. Dit onverwachte nieuws heeft velen diep geraakt, want slechts enkele weken geleden was ze nog te horen op NPO Radio 1, waar ze haar scherpe inzichten deelde en een kritisch geluid liet horen over collega Fidan Ekiz.

Ron Vergouwen, de mediakenner van de radiostation, heeft met verbijstering gereageerd: “Het is triest nieuws. We hebben een icoon in de journalistiek verloren. Slechts enkele weken geleden was ze nog zo levendig te horen op de radio.”

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn spreekt zijn verdriet uit: “67 is veel te jong. Moge ze rusten in vrede.”

Journalist Eelco Bosch van Rosenthal deelt zijn ontzetting: “Dit is bijzonder tragisch.”

Deze onverwachte gebeurtenis heeft diepe emoties losgemaakt in Nederland, en vele mensen uiten hun verdriet. Elke, een luisteraar, zegt met ontroering: “Dit is een groot verlies voor ons land. Clairy was een uitstekende journaliste met scherpte en warmte.”

Bianca herinnert zich Clairy als de presentatrice van ‘Het Filosofisch Kwintet’: “Ik genoot altijd van haar programma. Ze was een begenadigd gespreksleider. Mijn gedachten gaan uit naar haar nabestaanden.”

Rob deelt zijn geschokte gevoelens: “Dit is onwerkelijk. Ik heb haar nog niet zo lang geleden op de radio gehoord. Er was niets bekend over haar ziekte. Dit is een groot verlies. Mijn medeleven gaat uit naar haar familie.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties