Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

B&B Vol Liefde is gemanipuleerd en wordt in scène gezet


De spraakmakende show B&B Vol Liefde houdt de kijkers in zijn greep met een bonte mix van opvallende personages en onverwachte plotwendingen. Maar is alles wel zo authentiek als het lijkt, of speelt RTL een slim spel met onze verwachtingen?

In de recentste aflevering heeft een intrigerend detail de aandacht van oplettende kijkers getrokken, en het heeft alles te maken met Debbie en haar potentiële match Erwin. Debbie heeft met haar directe en openhartige aanpak snel de harten van de kijkers veroverd. Haar eerlijkheid werd duidelijk toen ze Cees’ zweverige gedrag wegwuifde, en nu is ze even resoluut in haar veroordeling van Erwin. De reden? Zijn wel erg opzichtige patserige auto.

Wat is er precies gebeurd? Erwin verscheen aanvankelijk in een opvallende BMW Z4 Cabrio, gehuld in een opzichtige rode tint. Maar tot ieders verbazing verliet hij het toneel later in een taxi. Dit werpt de vraag op of Erwin’s ‘patserige’ verschijning enkel voor de show was, mogelijk geregisseerd om het programma wat extra drama te geven.

De twijfels over de oprechtheid van B&B Vol Liefde groeien onder de kijkers. Zijn we getuige van een nieuw staaltje gescripte televisie, vergelijkbaar met shows als Steenrijk, Straatarm? De speculaties zijn niet te stoppen terwijl de liefdesavonturen zich verder ontvouwen. Worden we bedrogen, of is de show toch echt?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je goed naar die afleveringen hebt gekeken, zag je dat die auto geen Nederlandse kentekenplaten had. Dus waarschijnlijk een huurauto uit Frankrijk. Misschien had hij die auto maar voor 2 of 3 dagen gehuurd, en bleef hij langer dan hij de auto had. Mysterie opgelost.