Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes blijft André uitbuiten, zelfs tijdens de lopende erfenis rechtszaak


Het schijnt dat Rachel Hazes nog steeds profiteert van de erfenis van haar overleden echtgenoot André Hazes, ondanks het feit dat er een lopende rechtszaak is over de rechtmatigheid van haar aanspraken. Haar dochter Roxeanne heeft Rachel zelfs voor de rechter gedaagd om aan te tonen dat ze helemaal geen recht heeft op de nalatenschap.

Vandaag zou André Hazes sr. 72 jaar oud zijn geworden, en Rachel kan het natuurlijk niet laten om op Instagram stil te staan bij deze emotionele dag. Ze deelt een bericht waarin ze haar gevoelens uit en de leegte in haar hart benoemt.

“Elke dag praten we nog over hem, ook tijdens onze recente vakantie,” schrijft Rachel bij enkele foto’s van André. “We hebben zijn favoriete plekken bezocht en geprobeerd te leven zoals hij dat zou doen. Ik ben dankbaar dat ik nog steeds naar deze plekken kan gaan en dat ik mooie herinneringen kan ophalen. Maar er is altijd een leegte in mijn hart die nooit zal verdwijnen.”

Ondertussen heeft zoon André onlangs onthuld in een interview met weekblad party dat hij sinds de begrafenis nooit meer om zijn vader heeft gehuild. Hij verklaarde in een interview dat hij destijds wel heeft gehuild, maar daarna nooit meer. Roxeanne, daarentegen, voelt nog steeds een diepe band met haar vader en heeft haar moeder zelfs voor de rechter gedaagd om haar aanspraken op de erfenis aan te vechten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja, waar moet ze anders geld vandaan halen, ze heeft en kan niks anders dan die man uitbuiten tot op letterlijk het bot.

Ach ja, de één haalt herinneringen op aan haar overleden man en de ander haalt herinneringen op aan haar eerste date met een jochie

Tuurlijk blijft ze over hm praten zolang ze dr zakken maar kan blijven vullen.

Wat is er mis aan om je overleden man te herdenken ? Laat iedereen toch in zijn / haar waarde! Deze wereld gaat al ten onder aan negativiteit. Gun iedereen zijn of haar leven!

Suggestief en onjuist artikel. Roxeanne heeft het kort geding tegen Rachel grotendeels verloren ook al wil Evert Santeslechts het volk anders doen geloven . En tot op heden heeft Roxeanne nog geen bodemprocedure aanhangig gemaakt dus redactie hou je bij de feiten.