Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia schokt met gewaagde outfit met nadruk op haar decolleté


Ophef en mysterie rondom prinses Amalia: waar was ze bij dé koninklijke bruiloft? Terwijl kroonprins Hoessein van Jordanië en Rajwa Khalid Al Saif in het huwelijk traden, ontbrak prinses Amalia op de huwelijksceremonie. Een opvallende afwezigheid die voor speculaties zorgt. Wat is er aan de hand met de toekomstige koningin?

Terwijl koning Willem-Alexander en koningin Máxima, samen met andere royals zoals prins William en Kate Middleton, getuige waren van het huwelijk, was prinses Amalia nergens te bekennen. Het was vooral opvallend omdat de Belgische prinses Elisabeth wél aanwezig was. Wat zorgde ervoor dat Amalia de ceremonie oversloeg?

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou Amalia alleen aanwezig zijn bij het afsluitende feest. Maar wat hield haar tegen om aanwezig te zijn bij deze bijzondere koninklijke gelegenheid? Heeft ze ruzie gehad met haar ouders, voelde ze zich niet lekker of had ze een ander conflict dat haar aanwezigheid belemmerde?

Pas tijdens het galadiner verscheen prinses Amalia in een oogverblindende rode prinsessenjurk, ontworpen door niemand minder dan de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau. Een keuze die opvallend was vanwege het decolleté, waarbij de nadruk lag op haar buste. Een gedurfde keuze die haar onzekerheid over haar lichaam lijkt te overwinnen.

Koningin Máxima daarentegen koos voor een meer ingetogen look tijdens het galafeest. Ze droeg een zilverkleurige avondjurk met een hoge halslijn, waardoor alle ogen gericht waren op haar stralende dochter Amalia. Het lijkt erop dat Amalia, ondanks haar afwezigheid bij de ceremonie, toch in het middelpunt van de belangstelling stond.

De vraag blijft echter: waarom ontbrak prinses Amalia bij de huwelijksceremonie? Had ze ruzie met haar ouders? Of was ze niet lekker? Het blijft een mysterie dat de gemoederen bezighoudt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat haar toch met rust. Heeft ze het niet al genoeg te verduren met de maffia achter haar aan. Of krijgen we zo een prinses diana verhaal?

Laat me niet lachen, die jurk zegt echt helemaal niets voor een meisje van 19 jaar, hij maakt haar alleen maar ouder.

Ik maak mij meer zorgen over die gephotoshopte foto’s van Amalia, waar ze slanker op lijkt dan Maxima. Laat dat kind toch eens zijn hoe ze is.

Het wordt weer allemaal zo opgeblazen. Het is een mooie jurkje die haar mooi staat en het is ook een mooie jonge vrouw. Laat haar nu eens iets
kunnen doen wat elke 19-jarige doet, ze kan al zo weinig.

Geweldige dame in een super mooie jurk💥
Blijf lekker zoals je bent en probeer zoveel mogelijk te genieten van je jonge leven☀️

HET IS EEN MOOIE MEID, DIE GEEN LEVEN HEEFT,EN DAN ZEIKEN OVER HAAR KLEDING,HET IS HAAR KEUS EN SMAAK,IK ZOU ZE LIEVER IN ANDERE KLEDING ZIEN,EN NIET DIE KURKEN ZO LANG,MAAR DAT VIND IK,MAAR ZEI BESLIST ZELF HOOP IK DUS HOU DIE KRITIEK BIJ JE,EN KIJK NAAR JE ZELF 🫶❤️💋