Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan maakt opnieuw huwelijk kapot


Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland.  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het zou gaan om Freek van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

In een gesprek met RTL Boulevard onthulden Suzan en Freek dat hun langverwachte bruiloft nog steeds niet op de planning staat. “De bruiloft is onderweg naar later…”, bekende het duo. Vorig jaar juli deed Freek een huwelijksaanzoek, maar een jaar later hebben ze nog steeds geen concrete plannen.

De vertraging van het huwelijk heeft bij sommige fans de wenkbrauwen doen fronsen. Ook presentatrice Yvonne Coldeweijer liet van zich horen: “Hmm… na een jaar nog steeds geen plannen of datum. Het klinkt niet alsof ze er veel zin in hebben…” Ze maakte zelfs een grappige opmerking: “Waarschijnlijk over 12 jaar de bruiloft!”

Maar wat is nou de echte reden achter het uitstel? De geruchten gaan dat het avontuurtje met Maan heeft gezorgd voor een relatiecrisis tussen Freek en Suzan. Laten we hopen dat het aanstaande huwelijk niet in een scheiding veranderd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is het niet beter voor maan dat ze haar beroep gaat veranderen .Ze kan beter porstuwe worden want ze doet het graag met de mannen het maakt niet uit .haar zang carrière moet ze maar opgeven want nu kan het nog voor ze uit gekotst wordt.vreselijk

Maria,
Je bedoelt waarschijnlijk:’prostituee’ .
Voor mij wordt het steeds duidelijker, dat al die zogenaamde bekende Nederlanders met elkaar het bed in duiken.
Beetje triest en zeker zeer respectloos naar hun partner als ze een relatie hebben.
Geeft meteen ook aan, wat het niveau van deze ‘bekende Nederlanders’ is, beetje simpel als je het mij vraagt!

Gewoon een viezerik die iedereen kapot maak

Multiamoureusheid was heel veel eeuwenngeleden toe we nog jagend rondtrokken met families die elkaar soms maanden tot jaren geïsoleerd van elkaar niet zagen maarvwel vreemde andere groepen tegenkwamen dood gewoon. Het was ook een voorwaarde dat men bij zo’n onmoeting er feestelijk op los gingen om geen inteelt te hebben met eigen familieleden. In eskimoland wasvdat nog gewoon tot 1947. Promitief?? Welnee gewwon jezelf zijn zonder last van afgemaakt te worden door “keurige” media.

Vraag me af waarom Maan schuldig is aan???? Die kerels hebben toch ook verstand????

Al gaat ze met duizenden mannen naar bed, moet ze zelf weten. Maar handen af van de mannen die bezet zijn. Ze kan echt wel zelf een man kiezen, want dat een ander moet laten zien dat hun man aantrekkelijk is maakt alleen duidelijk dat ze zelf geen man kan “uit kiezen ” .

Vies meisje, maar er zijn er wel twee voor nodig en niet eentje, dus de andere partij is net zo schuldig.

Iedereen geeft af op Maan maar diegene die in een relatie zit is net zo fout . Of zijn dat allemaal heilige boontjes ??

Nu zeiken we allemaal Maan af maar die doet niets fout het is Freek die zijn relatie op het spel zet, Maan denkt alleen ‘zo me sneetje is weer eens ff gevuld’ . Dat Freek zijn relatie en zijn vriendin niet belangrijk vind en gewoon ze lul achterna loopt bevestigd weer het feit dat veel mannen denken ‘ ach ik zeg tegen mijn vriendin sorry…. laat een paar traantjes lopen en we gaan weer door’ . Uiteindelijk zal die relatie toch wel stranden want als je zgn partner het zo licht opvat kan je er op wachten dat het wel weer een keer zal gebeuren!!

Was maan niet dat meisje dat begon tehuilem toen er en naakte man de studio in kwam lopen 😂 en toen huilend zei ik zag ze zaakje ik weet genoeg

Yvon moest maar eens stoppen met haar geroddel en Maan heeft geen enkel fatsoen en de mannen die zich in laten pakken zijn grote sukkels en zouden beter moeten weten dat ze hun broek dicht moeten houden en handen thuis .
Zulke mannen zijn idioten,en deugen niet.