Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Peter Gillis nieuwe liefje heeft heel duister verleden


Peter Gillis’ nieuwe liefde Wendy onthuld: Dubbelganger van ex Nicol Kremers? Het is een verbluffende gelijkenis: Peter Gillis heeft zijn nieuwe vriendin, Wendy van Hout, aan de wereld voorgesteld en velen moesten even met hun ogen knipperen. Niet alleen lijken Wendy en Nicol als twee druppels water op elkaar, maar er is nog een verrassende twist. Wendy is namelijk de ex-partner van barbier Mike, met wie Nicol na haar breuk met Peter een relatie had…

Na twee maanden van geheimhouding heeft Peter eindelijk over zijn nieuwe vlam gesproken. In een interview met weekblad Privé deelt hij zijn enthousiasme: “Ik heb echt geluk met haar. Alles wijst erop dat het tussen ons goed zit.”

En alsof dat nog niet genoeg is, zal Wendy ook haar opwachting maken in de realityserie Massa Is Kassa. Kijkers zullen versteld staan van de opmerkelijke gelijkenis tussen Wendy en Nicol. Maar er is meer aan de hand dan alleen uiterlijke overeenkomsten. “Wendy is de ex van barbier Mike, met wie Nicol een paar maanden geleden samen was in Schoonhoven,” onthult een juicekanaal op Instagram. “Peter dacht blijkbaar: ‘Als Mike mijn ex steelt, steel ik die van hem, hatseflats.'”

Terwijl Peter en Nicol een half jaar geleden uit elkaar gingen, onthult Peter nu hoe moeilijk de breuk voor hem was. “Ik moet toegeven dat ik een diep dal ben doorgegaan,” vertelt hij openhartig aan Privé. “Van de ene op de andere dag was Nicol weg, zelfs zonder haar spullen mee te nemen. Na vijf jaar samen te zijn geweest, kon ik dat niet zomaar achter me laten.”

Terwijl er geruchten waren dat Nicol meteen na de breuk introk bij haar nieuwe liefde Mike, had Peter het zwaar. Maar na een paar maanden besloot hij zijn leven weer op te pakken en ontmoette hij Wendy. “Het was puur toeval,” onthult Peter. “Op eerste paasdag sprak Wendy me aan omdat ze iets wilde weten. Ze riep spontaan: ‘Hey, jij bent Peter.’ Ja, dat ben ik, de enige echte.”

Maar het verhaal neemt een duistere wending met schokkende onthullingen over Peter’s nieuwe vriendin. Er zijn meerdere lopende rechtszaken tegen haar, die voornamelijk betrekking hebben op haar webshop en incasso-gerelateerde problemen. Wat nog verontrustender is, is dat er beschuldigingen zijn van kindermishandeling en overmatig alcoholgebruik in haar huishouden. Het lijkt erop dat haar kinderen, uit eerdere relaties met verschillende mannen, uit huis zijn geplaatst en dat zal toch wel een reden hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heeft hij weer iets gevonden wat bij hem past.
Peter deze is weer op je geld uit en dat zullen alle vrouwen zijn die op jou vallen.

Nu dan passen die twee toch perfect bij elkaar.

Dat bedoeld men dus met: “Soort zoekt soort”
Overduidelijk toch ?

Ja ja heel toevallig was ze op het blauwe meer.Ze was was gewoon op zoek naar een goed gevulde portomenee.En die heeft ze gevonden.P.G kan nou ook roeren in waar de ex van Snolleke Nicolleke in geroerd heeft.

Peter hopelijk heb je nu het echte geluk gevonden, leuke dame om te zien en hoe haar aard is zal de tijd uitwijzen.
Kermisvolk is goeie volk zeiden ze vroeger 🎠

En nu je schouders eronder zodat je parken er mooi en schoon gaan uitzien🏡

Jammer , iedereen die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt , wordt altijd een doel van heel veel mensen om het onmiddellijk af te hakken maar dat zijn altijd de gene die nooit iets zelf doen maar altijd verschrikkelijk zeiken.