Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatskampioene Jutta Leerdam deelt geheimen over relatie met Jake Paul


De Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege haar relatie met de bekende Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul. Het koppel heeft elkaar ontmoet op social media en de vonk sloeg direct over. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en delen ze hun romantische avonturen met hun volgers op Instagram. Maar Jutta is meer dan alleen de vriendin van Jake Paul. De jonge schaatsster heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en is een echte belofte voor het Nederlandse schaatsen.

Met haar 4,2 miljoen volgers op Instagram is Jutta een echte social media sensatie. Ze deelt alles met haar fans, van haar trainingsregime tot gezellige kiekjes met haar vrienden. Maar wat haar nog bijzonderder maakt, is haar geweldige persoonlijkheid. Jutta is grappig, spontaan en altijd in voor een lolletje. Het is dan ook niet gek dat ze is uitgenodigd voor het populaire televisieprogramma College Tour, waarin ze ongetwijfeld veel vragen zal krijgen van de studenten over haar relatie met Jake Paul.

Maar of ze daar allemaal antwoordt op kan geven is maar de vraag. Het gerucht gaat dat Jutta een geheimhoudingsverklaring heeft getekend en ze dus niets mag zegen over haar relatie met Jake Paul anders zou ze een flinke boete moeten betalen. Maar wie weet krijgt de presentator toch nog wat los.

Hieronder de oproep van Jutta om je aan te melden voor College Tour als je student bent zodat je wellicht zelf een persoonlijke vraag aan Jutta kan stellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Go for it. Jutta luister naar je eigen en je fam. Dikke knuffel Rolanda