Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familie van Jutta Leerdam walgt van Jake Paul als aanstaande schoonzoon


De geruchten waren al langer gaande, maar het lijkt erop dat Jake Paul en Jutta Leerdam nu echt serieus zijn. De bokser en de schaatsster werden afgelopen weekend samen gespot in het Friese Joure, waar Leerdams familie woont. Is dit het moment dat Jake Paul zijn schoonfamilie ontmoet?

Het lijkt erop dat de relatie tussen Jake en Jutta steeds serieuzer wordt. Het koppel heeft hun relatie afgelopen maand bevestigd en sindsdien zijn er verschillende foto’s verschenen op social media waarop ze hand in hand lopen en rennen. Eerder deze maand bracht Jutta al een bezoek aan de thuisbasis van Jake in Miami en nu lijkt Jake zijn nieuwe liefde dus te bezoeken in Nederland.

Op TikTok zijn inmiddels beelden verschenen waarop Jake en Jutta samen in de auto te zien zijn. De video’s werden binnen korte tijd al meer dan 100.000 keer bekeken. Jutta wil graag het imago van Jake oppoetsen, zo zei ze eerder in een interview. “Als mensen je zouden kennen, één gesprek met je hebben, denken ze helemaal anders over je”, aldus Jutta. “Ik wilde dat ik kon uitleggen hoe aardig je bent. Maar dat kan ik niet eens in woorden vatten.”

Zullen de ouders van Jutta ook zo blij zijn met het nieuwe vriendje van hun dochter? Daar lijkt het in ieder geval niet op als de geruchten kloppen.

Hieronder de beelden:

@willem.es_ #jakepaul #juttaleerdam ♬ origineel geluid – willemsch
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan de familie geen ongelijk geven, die knul is zo gek als een deur en zij begint steeds meer op Silvie Meis te lijken en dat is geen compliment.