Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes is echt weer helemaal de weg kwijt


André Hazes Jr. heeft weer eens voor ophef gezorgd op social media. Na zijn vreemde optreden in zijn studio, is het deze keer zijn toilet die voor de nodige opschudding zorgt. De zanger heeft duidelijk last van aandachtstekort en grijpt naar zijn telefoon om zijn volgers op de hoogte te houden van zijn bezigheden.

Op Instagram deed André een Q&A en liet zijn fans weten dat hij door zijn rug was gegaan. Één van zijn volgers vroeg daarop of hij al een dag niet gepoept had. In plaats van deze onnodige vraag te negeren, deelde André een foto van zichzelf op het toilet met een mondhoek naar beneden en een duim omhoog. Het Nederlandse publiek is de fratsen van de zanger ondertussen helemaal zat en ook Yvonne Coldeweijer is er helemaal klaar mee.

In haar podcast vertelt ze dat ze steeds vaker te horen krijgt dat mensen geen zin meer hebben om over André te praten. “Toen het relevant en juicy was met Sarah van Soelen, het vreemdgaan, de verloving, het verbreken daarvan en de verslaving… Dat was juice en nu is het gewoon echt boring”, aldus Coldeweijer. Na het zien van deze onnodige WC-foto zal dit gevoel waarschijnlijk alleen maar versterkt zijn.

Hieronder de foto die André plaatste op zijn Instagram account.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

domme kleuter met zijn debiele gedrag.
ook dat hij steeds moet laten weten dat hij dat gekke oude wijf van hem weer eens heeft aangeduwd.
wat een sneue droeftoeters die twee. 🤮

De weg kwijt, heeft hij die ooit geweten dan???????

Dit is het niveau waarop Monique hem graag bezig ziet. Lekker ordinair en hij laat zich hiervoor gebruiken

Wat een zielig figuur, zo blijf je wel konatant in het nieuws. Negatieve aandacht is ook aandacht. Zielig voor dat kleine ventje, je zal zo’n vader hebben.

Eigenlijk kan je het André jr niet echt kwalijk nemen; als je zulke ouders hebt als hem (alcoholist/narcist André Hazes sr en geldwolf/publiciteitshoer Rachel van Galen) mag je geen normaal mens verwachten.