Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes’ vakantie verandert in een nachtmerrie, hij kan niks meer


André Hazes is tijdens zijn vakantie in Amerika behoorlijk de mist in gegaan. De zanger, die momenteel samen met zijn gezin in de Verenigde Staten verblijft, raakte zwaar geblesseerd tijdens het trainen in het hotel. André besloot om zijn benen te trainen met een heel zwaar gewicht, maar dit bleek een grote fout te zijn. “Ik dacht dat ik wel alleen zo’n zwaar gewicht kon hebben, maar dat ging dus compleet mis”, aldus de zanger.

Door zijn eigenwijsheid heeft André zijn rug flink overbelast. Hij kan momenteel alleen nog maar liggen en krom lopen, zitten lukt niet meer. Dit zorgt voor flink wat problemen tijdens zijn vakantie. Naar de wc gaan lukt bijna niet en zitten op een stoel of op de bank kan hij helemaal vergeten.

Monique baalt ook als een stekker, want de vakantie loopt zo aardig in de soep nu ze rekening moeten houden met André die voornamelijk op bed ligt en hoopt dat zijn rug snel weer opknapt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique rekening houden met André? Vergeet het maar! Er is er maar 1 die zij belangrijk vindt en dat is zijzelf.

Wonderbaarlijke genezing! Vandaag staat André op Instagram en zit achter het stuur van een auto. Zo’n mens maakt zich toch compleet belachelijk.

Er zullen teveel maandagen in die week hebben gezeten 🤣

Kotsmisselijk word je van die mensen. Moet dit nou allemaal perse op social media? Die gozer doet de gekste dingen voor aandacht, en zij is ook graag in de belangstelling