Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen heeft slaande ruzie met zijn teamgenoot


Max Verstappen en zijn teamgenoot Perez kunnen elkaars bloed wel drinken. Dit bereikte een hoogtepunt toen de teambaas van Red Bull tijdens de laatste ronde van de formule 1 race vorig seizoen aan Max had doorgegeven dat hij zijn teammaat Perez voor moest laten gaan. Max reed een slechte race en had de punten toch niet meer nodig en Perez kan nog een mooie plek behalen in het klassement. Maar Max weigerde en dit zorgde voor een heftige ruzie waarbij Perez helemaal klaar was met Max.

Deze ruzie is nooit bijgelegd en wij horen nu dat Max en Perez zelfs niet meer tegen elkaar praten en elkaar ontlopen door een incident op de training. Sterker nog een insider laat weten dat ze elkaar helemaal niet meer als teamgenoten zien al rijden ze allebei voor Red Bull.

Laatst tijdens een recente trainingssessie, waarbij Verstappen en Perez bijna in botsing kwamen op de baan liep het helemaal uit de hand. Verstappen was woedend en beschuldigde Perez van roekeloos rijden. Perez daarentegen beweerde dat Verstappen hem geen ruimte gaf en dat hij niks verkeerd had gedaan.

De situatie liep zo hoog op dat de twee coureurs elkaar fysiek wilde aanvallen. Het teammanagement van Red Bull moest tussenbeide komen om de ruzie te sussen en de coureurs uit elkaar te halen.

Het moge duidelijk zijn dat de twee elkaar in geen enkele race meer helpen of voor laten gaan. Het zijn gewoon concurrenten van elkaar geworden die elkaar haten en elkaar helemaal niks gunnen.

Het is wachten tot de heren elkaar een keer in de haren vliegen en het echt uit helemaal de hand loopt, aldus de insider.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel jammer dat ze elkaar niks gunnen.
Totaal geen teamgeest bij beide heren.

Prima, Perez vind ik ook een kwal. Moet ie maar kampioen worden, krijgt ie ook wat in de melk te brokkelen.

Er is vorig jaar in diverse race’s gebleken dat Perez duidelijk de mindere was, dus hij moet eerst maar bewijzen dat hij constant goed presteert dan heeft hij recht van spreken

Ik geef max groot gelijk,en het is nog steeds zo de beste wint!en dat is max!!!

Het blijft racen tot je over de finish bent en dat deed max daar mee verdiende hij het laaste puntje. Perez deed dat niet . Crew mag daar dan ook niet met bemoeien.

De beste die wint en dat is . . . ….

Ik zeg al zolang…dumpen die Mexicaan. Hij is echt gaan geloven dat hij Max kan verslaan. Tuurlijk, hij kan heus wel rijden, anders krijg je daar in de f1 geen stoeltje. Ik snap niet waarom die “mexicano” nog niet ingeruild is. Dit gaat RB punten kosten.

Laatst? Wees eens iets duidelijker,

Perez heeft precies hetzelfde wat Sainz had toen hij bij Red Bull kwam het idee te hebben Max wel even te kloppen wat dus nooit lukt want Max is de beste van de grid allertijden en wil altijd winnen. Proficiat Max met je pole in Australie weer eentje ernij en ik hoop dat je morgen weer wint. Succes ik ben een grote fan van jouw. Sir Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège een Nederlander uit Spanje.

Ik begrijp totaal niet, waarom Max de snelste ronde niet had mogen rijden van Perez. Wat een kinderachtig gedoe van die Mexicaan.

H oe beter de coureurs en voor in het veld te vinden zijn hebben in alle op zichten het voor elkaar ook privé ,hoe minder ze respect en verdraagzaamheid tonen voor hun mede coureurs en wijde omgeving.
Toontje minder kan geen kwaad

Perez moet niet zeiken, maar rijden!!