Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland uitgekotst om verwaand gedrag


De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is nog maar net op de buis geweest of de klachten stromen al binnen.

Veel kijkers storen zich ontzettend aan het verwaande gedrag van diva Maxime Meiland. Op Twitter gaat het helemaal los en schijnen veel kijkers echt helemaal klaar te zijn met Maxime.

De Meilandjes lijken ook met het pension een kat in de zak gekocht hebben. Er moet zoveel aan gedaan worden dat ze zich er flink op hebben verkeken. Het inhuren van klusjesmannen wordt zelfs te duur en de Meilandjes besluiten maar zelf op cursus te gaan en alles te leren zodat ze veel geld kunnen besparen.

Hieronder een aantal reacties van Twitter op het verwaande gedrag van Maxime.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neem een voorbeeld van jouw zus Montana zei is de rust zelf,je hebt altijd wat te zeuren over je ouders,je mag reuze blij zijn met je ouders ze hebben je op de wereld gezet groot gebracht,ga je die mensen nu afzeiken schaam je Maxime doe eens normaal,dat siert je maar die grote mond van jouw is niemand mee gediend en vooral je ouders niet.

Er zit wel n knop ( uitzetten) aan de afstandsbediening als men zich aan deze mensen irriteert! !!!

Inderdaad heeft Maxime een grote bek en ze zit vaak haar ouders te commanderen en denkt dat ze gelijk heeft, ze maakt haar ouders ook dikwijls belachelijk en trekt Montana daarin mee … erger me vaak ook aan haar “zeik”stem, en het ergste is nog dat ze denkt dat ze het goed doet maar ze doet helemaal niks goed, die gereedschapstas waarom denken die meiden nou ook eens niet mee, ze zitten maar te zuchten en te mopperen op hun ouders maar zelf denken ze ook nergens aan, maar wel een grote bek opzetten tegen haar ouders, snap ook niet dat die ouders ze niet een keertje goed de waarheid zeggen. 😠

Wat een jaloezie reacties hier. Maxime is gewoon altijd zichzelf leuk en Spontaan. In de winter loop ik ook al 10 jaar met zo’n sjaal. De tijd van nu is alleen maar jaloezie en haat tegen mekaar. Mensen wees eens lief tegen mekaar en geef alleen positieve reacties, of post niks.

Waar moet ik jaloers op zijn ???? Op die uitgenaste domme doos ???? Ben veel meer mens en heb een beter Karakter dan die Gillende keukenmeid die denkt dat ze God is opzouten die TRUT,

Daarom kijk ik niet meer naar die Twee Nagemaakte Gillende Keukenmeiden Helemaal Twee Gestoorde Engerds

Ik snap ook niet :

Waarom het nog steeds château meiland heet. Ze hebben hooguit 1,5 jaar in het chateau geleefd. Sindsdien zijn het alleen maar verhuizingen geweest.

Wat de familie daadwerkelijk bezielt. Wat willen ze nou? Wel B&B? In Frankrijk zaten ze al te klagen en te zagen over ‘die gasten’. Dus geen B&B.
Nu gaan ze het toch weer proberen in Nederland.
Wel al (bij mekaar opgeteld) 7 keer verhuisd. Klinkt erg gezond voor Claire.

Waarom de toeslagenfraude kinderen wèl uit huis plaatst, maar een alcoholisten familie mag wèl gewoon doen en laten wat ze willen.

Waarom ze beweren een hechte familie te zijn terwijl Montana angstvallig buiten de boot wordt gehouden omdat ze ‘hun’ geld niet willen delen.

Waarom die Leroy in godsnaam op haar gevallen is, en er op zo’n korte termijn een kind moest komen.

Waarom niemand hun tegen zichzelf in bescherming laat nemen. Met dat geldsmijterij van hun. Met name onze grote vriendin met dr kapitale villa’s. Ze kan beter kleiner gaan wonen en wat geld apart zetten. De kijkcijfers zijn dramatischer dan ooit. Áls Leroy nu de scheiding aanvraagt is ze zwaar de Sjaak.

Ik geloof ook echt niet dat Maxime en Leroy nou een echt gelukkig huwelijk hebben. Waarom zat hij tijdens de cruise tot in de late uurtjes aan de bar en Maxime bij de kinderen in hun hut? En afgelopen maandag spatte de liefde tussen die 2 er ook niet echt vanaf.
Ik denk dat het Leroy alleen om de bekendheid gaat, en niet om de liefde voor Maxime. Laat Leroy maar van haar scheiden, dan snapt ze misschien hoe zwaar het “normale” volk het heeft. Want van Chateau Bijstand heeft ze bar weinig van geleerd.

Had de groep “Normaal “niet een liedje met de zin er in; Er zit een knop op die T.V. ???
Ik persoonlijk vind het een heerlijk programma, kan er hartelijk om lachen. Dat komt natuurlijk omdat ik het als vermaak zie en het niet zo serieus neem. In het begin dat het op T.V. kwam vond ik het niks en keek er nooit naar, dat is nu anders, heerlijk. Nu MOET ik natuurlijk niet kijken zoals sommige mensen die hier commentaar geven.

Cisca dat liedje is van Doe Maar 😉( Doris Day)
Ik ben iemand die dan wel en dan niet kijkt maar als ik kijk is het zoals jij zegt voor het vermaak gewoon lekker het verstand op 0 en ff lachen er is al ellende en sjagerijn genoeg overal

Laat gewoon iedereen in z’n waarde dan leef jezelf een stuk makkelijker maar veel van ons kunnen dat blijkbaar niet als ik de reacties lees sjonge jonge wat een stel kleuterkes🤨

Je hebt gelijk wat dat liedje betreft. En blij dat er ook nog mensen zijn die net als ik “leuk ” kijken. Groetjes van mij !!! 😉

ik geniet elke keer weer van de familie Meiland, ze zijn gewoon zich zelf, en als je het geen leuk programma vind kijk je toch niet! ik kijk nu alweer uit naar volgende week, en als de mensen het programma zo afzeiken, gaat het straks van de Buis, dat zou ik eeuwig zonde vinden!!!

Als je het niks vindt dan niet kijken. Aan de andere kant is het zo te zien juist een heel nuttig programma. Mensen met heel veel alledaagse problemen kunnen dan op de socials hun frustraties kwijt. Zouden anders misschien professionele hulp nodig hebben haha. En voor anderen geeft het puur ontspanning. Op deze manier hebben jullie dus een zeer positieve maatschappelijke functie.Dus ik zou zeggen: nog heel lang chateau meiland.