Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer verbreekt stilzwijgen: “Ja, ik heb een wurgcontract met mijn vrouw”


Frans Bauer heeft enorm veel succes met zijn laatste hit die hij samen zingt met Sieneke. In een interview met het Vlaamse tijdschrift Primo doet Frans een boekje open over hun hechte band. “Sieneke en ik hebben altijd al een goede klik gehad, zowel op als naast het podium”, aldus de zanger. Maar hoe zit het dan met hun partners?

Frans is al meer dan dertig jaar samen met Mariska, terwijl Sieneke ook al vijftien jaar gelukkig getrouwd is met haar man Jan. Maar volgens Frans is er niks om je zorgen over te maken: “Wij hebben allebei een heel stabiel en gelukkig huwelijksleven. Mariska vertrouwt mij voor de volle honderd procent en ik heb een wurgcontract bij me vrouw”, grapt hij.

Maar de geruchtenmolen blijft draaien en Frans heeft er wel wat over te zeggen: “Mensen moeten zelf weten wat ze van het leven maken, maar ik heb altijd mijn eigen pad bewandeld. Ik ben de labrador onder de zangers, en ik laat me niet zomaar in een hokje plaatsen. Wat er ook gezegd wordt over andere Nederlandse artiesten, ik trek me er niks van aan. Ik ga gewoon door met waar ik goed in ben: zingen.”

Overigens had Frans vannacht nog een probleem. Hij kreeg na een optreden onderweg naar huis namelijk een lekke band. Maar desondanks bleef Frans de positiviteit zelve zoals we hem kennen.

Hieronder het filmpje van Frans met zijn lekke band.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk jij maar uit dat ze jou niet wurgt