Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Geldruzie tussen Meilandjes escaleert: Martien is Maxime helemaal spuugzat


Hoe wordt het geld verdeeld binnen de Meiland-familie? Dat is de grote vraag die de gemoederen bezighoudt bij de fans van de populaire TV-soap. Hoewel het duidelijk is dat Martien de hoofdrolspeler is en zonder hem de show niet zou bestaan, is er toch enige strijd over de precieze verdeelsleutel.

Maxime blijkt een keiharde zakenvrouw en gaat altijd op haar strepen staan als het om geld gaat en schuwt daarbij geen familieruzie. “Eigenlijk ben ik de hardste, want als ik niet mijn zin krijg, dan ga ik gewoon een paar dagen niet langs bij mijn ouders. Dat is tactiek, want dan komt het goed.”, onthult ze in haar boek.

Maar wat vindt Martien eigenlijk van al dat TV-werk? Het lijkt erop dat hij er niet altijd evenveel zin meer in heeft en wil stoppen en dat vindt Maxime egoïstisch. “Ja, dat zijn wel echt rotgesprekken hoor, moet ik zeggen. Dat blijft vervelend. Dat je dan met hem om de tafel moet en ook met mijn zus. Die heeft ook nog de winkel, dus die heeft sowieso al een veel minder aandeel daarin. Maar die denkt dan ook: ja, ik geef ook veel op en mensen herkennen mij ook. Dus dat zijn echt rotgesprekken. Ik merk vooral dat mijn vader dat nog het lastigst vindt. Die is gewoon bang dat er dan ruzie komt.”

Zou Martien er uiteindelijk mee stoppen? “Ja, maar aan de andere kant: ik snap ook wel dat hij op een gegeven moment zoiets gaat krijgen van: ja, ik vind het wel goed zo.”, aldus Maxime. Maar zou ze ermee akkoord gaan? “Ehmmm… Ja, ik denk het wel. Als hij écht écht écht zegt van: ‘Ik wil gewoon echt niet meer’, ja, natuurlijk… Ik laat die man niet nog opdraven terwijl hij denkt: ik wil lekker in de tuin gaan ploeteren en lekker met pensioen. Nee, dat ga ik niet doen. Nee, nee. Nee, dat kan ik hem niet aandoen die arme man.”

De toekomst van de Meilandjes bij Talpa blijft dus onzeker. Maar één ding is zeker: Maxime laat niet met zich sollen als het om geld gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dat mijn dochter was, had ik haar allang de deur uit geschopt. Akelig verwend nest en waarvoor alles wat ze doet mislukt, het enige wat ze goed kan, is net zo idioot gillen als haar vader.

Maxine laat ze eerst leren respect te hebben tegen haar ouders verwend nest

Inderdaad!
Die Maxime is een akelig, irritant, over het paard getild, ondankbaar, respectloos, arrogant, persoontje.
Net zo’n schreeuwlelijk als pappie!!
VRESELIJK!!!

En het divagedrag wat zij vertoont slaat ook werkelijk nergens op!
Mevrouw heeft veel te veel noten op haar zang!
Vreselijk mens!
Neem een voorbeeld aan je zus, die jij Maxime, geen euro gunt want dan krijg JIJ weer minder.
En dát kan mevrouw niet verkroppen!

het is een aandacht wijf schreeuwen en niets is goed ze heeft een hekel aan mensen die ze nooit ontmoet heeft dat mokkel moet verbanden worden voor alle aandacht het hele zooitje meiland

Nou de vader is ok geen engeltje hy gil de helle werd duur en dan die tassen nou sy help haar vader en moeder temiste

Maxime is wel t product van haar opvoeding !!! Mensen als dat storend is gewoon aan voorbij gaan. Ik zie óók n hechte familieband en dat bij dié verschillen.

Wat ben jij een verschrikkelijke dochter Maxime !!!Ouders negeren als het niet gaat zoals jij wil,om ze daar mee te pressen jouw wil door te drijven.
Het schreeuwen en gillen net als je vader.Je moeder,die je altijd heeft gesteund , “die vrouw”te noemen enz,enz zonder hen was je nergens.
Heb medelijden met ze en ook met Leroy want die wordt ook als een stuk vuil door jou behandeld
Hoop een ding dat je eens tot inzicht komt.

Maxime heeft niet voor niets een hele poos tegen gehouden dat Montana betaald kreeg voor de keren dat ze nog in Frankrijk woonde. Want het geld wat ze toen met 3en moesten delen, moeten ze nu met 4en delen. Sinds ze in Noordwijk wonen, mag Montana ook geld verdienen aan de serie. Wat een verwaand nest is die Maxime. Ik hoop dat die dochters van Maxime die streken van haar niet overnemen. Alhoewel, ze dan misschien beseft wat ze haar ouders nu aandoet.

De hele idiotie van dit absurde gezin, waar nederland zo mee dweept is buiten proportie.

Wat is het en ontiegelijk zielig meisje zeg ze maakt andere mensen als maar kapot met haar geschreeuw . Laat ze naar haar eigen gezin kijken geen een man wil het langer dan 1 jaar vol houden met haar arogante smoeltje van haar

Die kinderen van haar moeten zwaar uithuisgeplaats worden met al dat geschreeuw die kinderen krijgen geen opvoeding met zulk gedrag. Daar durven rvk .veilig thuis niks aan te doen zwaren opvoed problemen in dat gezin