Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koninklijk schandaal: Amalia en Alexia hebben slaande ruzie met elkaar


Het lijkt erop dat er wat onenigheid is ontstaan binnen de koninklijke familie. Een anonieme bron meldt ons dat Prinses Amalia en haar zusje Alexia in een flinke ruzie verwikkeld zijn geraakt.

Het gerucht gaat dat de ruzie begon tijdens een bijeenkomst, waar Amalia en Alexia het niet eens konden worden over wie de mooiste outfit droeg. Dit leidde tot een pittige woordenwisseling tussen de twee prinsessen, waarbij zelfs tranen werden vergoten.

De ruzie zou flink uit de hand zijn gelopen en de relatie tussen de twee zussen is momenteel erg gespannen. Het is zelfs zo erg dat ze elkaar ontlopen tijdens publieke evenementen en bijeenkomsten. Wij zijn benieuwd hoe dit straks met koningsdag gaat dan.

Het lijkt erop dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om de ruzie bij te leggen. Of Amalia en Alexia weer dikke vriendinnen zullen worden, dat blijft voorlopig nog even de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja dat is bij hun net zo goed als bij iedereen.
Bij mijn twee meiden idem dito, meiden zijn katten en vliegen elkaar in de haren.
Maar kunnen ook niet zonder elkaar.

Welke zussen hebben niet eens ruzie en dan heeft er 1 het korte lontje van haar vader en de andere het temperament van haar moeder, nu dan is het party time haha.

Jeetje wat een opgeblazen verhaal weer. Ik ben opgegroeid met vier zussen en dat ging ook niet zonder ruzies. En deze twee prinsessen zijn in eerste instantie gewoon twee meisjes die samen opgroeien. Dus er is niets bijzonders aan de horizon. Maar dit artikel doet overkomen alsof er een ware vete aan de gang is die nooit meer goed komt.

Heel slim om dat dan weer op sociale media te zetten.
Sensatie makers🤮🤮🤮

Het blijkt weer hoe uniek Diana was.

Omdat ze enigskind was?

Waarom maak je dit probleem zo groot, ze hebben geen leeftijd. Iemand dreigde Dit gebeurt met koninklijke families over de hele wereld. Het is de taak van de beveiliging om het probleem te onderzoeken en te beheren. Maar om jezelf regelmatig te herhalen in de virtuele wereld en stress te creëren. Er is een voordeel. Denk je niet aan deze jonge meisjes, welke schade is er op deze leeftijd aan hun zenuwen toegebracht? En hun mentale en fysieke gezondheid en de samenleving lopen gevaar. Het is precies hetzelfde principe van dreiging dat de dreiger het resultaat ervan probeert uit te buiten. Amalia Lieverd, wees sterk en gelukkig,
ik hou van je😘😘😘🍀👍

Maak alles niet openbaar ,dat is funest voor Alexia & Amalia.
Zussen maken ruzie dat is normaal toch.
Maar de Media die zijn degene die olie op het vuur gooien.
Doen ze ook met burgers die tegen gas geven tegen de Overheid.
Van hetzelfde laken een pak.

De burgers doen haar dat aan door dat poppenkasten gedoe in stand te houden. En waarvoor, allemaal voor de buitenwereld. Gun die meisjes een normaal leven en schaf het af.

Wat pas een schandaal is ,is dat hier zo schokkend mee word omgegaan en meteen in de media terecht komt we zitten wel op belangrijker nieuws te wachten
Dat gebeurd in elk huishouden met 2 dochters
niets bijzonders hoor mijn moeder zei altijd dat is echte zusterliefde:)