Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes in de greep van angst: Wordt bedreigd door zijn eigen moeder Rachel


De familie Hazes blijft maar in het nieuws. Nu is er opnieuw opvallend nieuws naar buiten gekomen over de vermeende ruzie tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne over de erfenis van wijlen volkszanger André Hazes. Maar dit keer is het gerucht dat Rachel haar eigen zoon André bedreigt.

André Hazes, die zich sinds enige tijd niet langer André Hazes junior noemt, lijkt zich bewust niet te mengen in de strijd tussen zijn moeder en zus over de erfenis. Maar daar zou volgens Yvonne Coldeweijer een opmerkelijke reden achter zitten.

Rachel heeft nog steeds de merkrechten van haar overleden echtgenoot André Hazes in handen en André junior gebruikt nu ook deze naam. Hierdoor heeft hij altijd toestemming nodig van zijn moeder om deze naam te mogen gebruiken. En er is nog meer…

Op dit moment betaalt André Hazes zijn moeder Rachel niets voor het gebruik van de merknaam. Maar als hij partij kiest voor zijn zus Roxeanne in de erfeniskwestie, zou dit wel eens kunnen veranderen. Volgens Yvonne Coldeweijer zou dit wel eens de reden kunnen zijn waarom André zich gedeisd houdt en zich niet mengt in de ruzie tussen zijn moeder en zus.

“Als hij ruzie zou maken met zijn moeder en zich bij Rox aan zou sluiten in de erfeniszaak, zou hier zomaar wel eens verandering in kunnen komen… en dat wil André junior wellicht niet riskeren”, verduidelijkt Yvonne Coldeweijer.

Het gerucht gaat nu dat Rachel haar eigen zoon onder druk zou zetten door de merkrechten te gebruiken als chantagemiddel. Wat er precies speelt binnen de familie Hazes is nog altijd niet duidelijk, maar één ding is zeker: de soap rondom deze familie is nog lang niet voorbij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

als Andre verstandig is zijn naam veranderen en gen Hazes liedjes meer zingen en gewoon een eigen nieuwe weg ingaan dat doet zijn zus ook Roggel is gewoon een uitbuiter

Als Andre geen Hazes liedjes meer moet zingen, dan kan hij ook geen geld meer opstrijken met Holland zingt Hazes. Rox is wat die 2 betreft toch echt de slimste en verstandigste.
Andre ziet toch alleen maar het geld en verder niets.

Maar hij is niet verstandig!!!

Begrijp niet dat zijn moeder dit kan doen maar kom op het is geen klein kind dat zich zo in de leuren laat liggen door roggeltje

Kies maar voor een leven buiten de lichten van de spot , veel rustiger …

Stop een keer met aandacht aan al deze labiele figuren.
Geen aandacht is ook een keus en komt het echte nieuws ten goede

denk eerder dat andre en roggel het geld dat roxanne toebehoorde hebben opgemaakt samen. daar zie ik ze wel voor aan.

het volk moet niks meer van hem hebben. hij moet nu smeken of mensen zijn gejatte lied gaan beluisteren op streamingsdiensten. er is geen hont die nog interesse heeft.
het enige dat hij straks nog heeft is een aandachtsziek botoxvrouwtje dat op maandag haar benen in de lucht gooit voor hem. 🤸
🤣

Rachel heeft hem bij zijn geboorte toch die naam gegeven ? Waarom mag hij die nu niet meer gebruiken dan ???

Die Hazes junior is toch geen zanger!!! Zelfs geen volkszanger, ik heb nog nóóit een album van hem gezien of gehoord. Dit gozertje lijdt aan grootheidswaanzin, het is gewoon een zielig manneke. Dat kan ook niet anders met zulke ouders! Geef deze familie geen podium meer, dan druipen ze vanzelf af!!!