Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique en Andre Hazes: labiel als de pest? René Froger doet boekje open!


André Hazes heeft het de afgelopen tijd zwaar gehad en René Froger heeft wel een advies voor de jonge zanger. Froger en zijn vrouw Natasja zijn al 36 jaar samen en weten als geen ander hoe belangrijk rust is voor een artiest. “Ik hoop dat die jongen z’n rust een keertje vindt”, zegt Froger in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. “Dat zou ook goed zijn voor z’n carrière, rust heb je nodig.”

Froger vergelijkt zichzelf met Hazes en vertelt dat hij zelf ook jaren geleden tot rust is gekomen en dat het belangrijk is om de slingers op te hangen en van elke dag te genieten. Froger weet dat dit niet altijd makkelijk is, maar het is wel nodig om het vol te houden in het artiestenwereldje.

Het lijkt erop dat Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg sowieso wel wat rust kunnen gebruiken. Vorige week liet Hazes nog weten dat hij en Monique weer officieel bij elkaar zijn, nadat hij daarvoor nog vertelde dat hij haar alleen op maandagen zag en dat hij haar dan altijd nam. Het is duidelijk dat het stel behoorlijk labiel is en de ups en downs in hun relatie voor de nodige roddels blijven zorgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat moet Froger zeggen hij ging vreemd met Leontine ruiters/Borsato tijdens zijn huwelijk.

rene en natas zijn allebei vreemdgegaan.
niet denken dat vrouwen heilig zijn en altijd maar zielig in een hoekje op de bank zitten te huilen.

Als hij rust wil vinden, moet hij uit de buurt van die Monique blijven. Die werkt alleen maar op je zenuwen

+1 👍

Inderdaad, als je in dit wereldje overeind wil blijven heb je een goed thuisfront nodig. Een basis die liefde geeft, begrip toont en – indien nodig – je de juist weg wijst. Types die alleen zichzelf belangrijk vinden en alleen maar uit zijn op eigen gewin, heb je niets aan. In zijn inmiddels bekende brief heeft André duidelijk aangegeven hoe hij denkt over die Monique en zijn ruim 6-jarige relatie met haar heeft laten zien waartoe dit geleid heeft.
Mijn advies: zoek iemand in je leven die je geeft wat jij nodig hebt.

Gino
Jij blijft die ouwe koe uur de sloot halen hè!🤣🤣🤣🤣 Die door Rachel gedicteerde brief van een paar jaar terug.
Die labiele doos waar ie een korte fling mee had was idd geen toekomstmuziek.
Hij is nu weer met zijn droomvrouw & dus gun hem dan zijn geluk.🍀Dat jij het geluk in je eigen leven zo te lezen nog steeds niet gevonden hebt…🙄 ahhh gossieee.🤣
Jaloerse dweil!

Zijn droomvrouw, Olga? Tegen Andrea Pava verklaarde hij onlangs o.a. nog: “de moeder van mijn kind is een vreselijk iemand, ik kan geen kant op en voel me opgesloten. Als ik haar niet tot vriend houd, mag ik mijn kind nooit meer zien”.
Dus zo ziet een droomvrouw er uit waarbij je je geluk kunt vinden? Jij bent al net zo’n droomstertje!
Fijne zondag!

Ach, lieve OLGA, het zijn niet mijn woorden die ik aangehaald heb, maar die van André zelf die zwart op wit in zijn EIGEN brief staan (dus niet gedicteerd door Rachel)! En de toestand waarin hij enige tijd geleden na zijn beëindigde relatie verkeerde, was toch wel héél erg duidelijk.
En wat is er mis aan mijn advies om een partner in je leven toe te laten die jou geeft wat je nodig hebt? Dit geldt toch voor iedereen?!
Kijk, dat jij het in je antwoord aan mij gelijk gaat hebben over labiele doos en jaloerse dweil geeft duidelijk het verschil in niveau tussen jou en mij aan. Mag ik concluderen dat jij een oprechte Monique-fan bent?!