Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen maakt onverwachte carrièreswitch – einde Formule 1


Max Verstappen verrast vriend en vijand met een bijzonder talent naast zijn Formule 1-carrière. Door het drukke schema in de F1 is het lastig om tijd te vinden voor hobby’s buiten de races om. Maar het blijkt dat Verstappen toch wel een bijzonder hobby heeft.

Red Bull heeft namelijk een bijzonder talent van de coureur onthuld, dat niets te maken heeft met racen. Verstappen blijkt namelijk een begenadigd jongleur te zijn. In een de video van Red Bull hieronder is te zien hoe hij zijn jongleerkunsten demonstreert. En Verstappen denkt groter dan dat: “Als het Cirque du Soleil iemand nodig heeft, ben ik er klaar voor.”

Zijn teamgenoot Sergio Perez reageert enthousiast: “Dat is behoorlijk goed! Ben je klaar voor het circus?” Maar Verstappen blijft zelfverzekerd: “Ja! Ik kan in het Cirque du Soleil.”

Misschien heeft de reactietraining die Verstappen en andere coureurs volgen geholpen om zijn jongleervaardigheden onder de knie te krijgen. Maar het zou zomaar kunnen dat Cirque du Soleil zijn volgende bestemming zou kunnen zijn na het aflopen van zijn Red Bull-contract in 2028 :).

Hieronder het filmpje van Max.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties