Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes verbreekt alle contact met zus Roxeanne


De familieruzie binnen de Hazes-dynastie blijft voortduren. Terwijl André Hazes weer gelukkig is met Monique Westenberg, lijkt het contact met zijn zus Roxeanne en moeder Rachel steeds verder te verslechteren. Maar hoe zit het eigenlijk met de band tussen broer en zus? André onthult in een interview met de Telegraaf dat hij nog altijd geen contact heeft met Roxeanne. “We hebben gewoon een andere mindset,” verklaart hij.

Hoewel André wel trots kan zijn op de successen van Roxeanne, blijkt hun relatie toch behoorlijk afgekoeld te zijn. “Weet je, het is als buren die je wel aardig vindt maar waar je geen contact mee hoeft te hebben,” aldus André. Hij benadrukt dat er geen sprake is van ruzie, maar dat ze gewoon niet op dezelfde golflengte zitten. “Ik ben op niemand boos en als zij iets goed doet, ben ik trots op haar. Maar we hebben gewoon een andere mindset en die kan niet matchen.”

Het lijkt er dus op dat de broer-zus relatie tussen André en Roxeanne nog lang niet hersteld is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hij heb t zelfde narcistische karakter als zijn moer.
alleen maar jaknikkers om zich heen verzamelen die hun voeten kussen.
roxenanne doorziet hen en daar kan een narcist niet tegen.

Wat een klote leven hebben zei zeg continu gezeik nou laat mij dan maar minder beroemd zijn en minder geld hebben maar ik heb tenminste een leven ze mogen het hebben van mij

Mag toch aannemen dat zijn zus hier heel blij mee is, hij is sprekend zijn moeder.

Hij is gewoon bang voor zijn moeder. En moeders zal waarschijnlijk gezegd hebben dat hij de keus had of zijn moeder of zijn zus. En moeders beheerd nog steeds de erfenis van papa. Dan is de keus voor hem niet zo moeilijk.