Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen in de steek gelaten door zijn vriendinGisteren is het nieuwe seizoen in de Formule 1 begonnen. De eerste race vond plaats in Bahrein. Max won de race met gemak en had geen moment last van de concurrentie en staat dus bovenaan in het klassement.

Maar het blijk dat Max zijn vriendin Kelly niet aanwezig was bij de race om het te supporten. Kelly bleek in Parijs te zitten en de twee lijken elkaar steeds minder te zien.

Het botert al langer niet tussen de twee, maar ze blijven het proberen. Een anonieme bron melden kort geleden nog zelfs dat Kelly vreemd ging. Ze werd namelijk heel intiem en handtastelijk met een onbekende man in een restaurant gespot.

Verder schijnt Max ook niet blij te zijn dat Kelly foto’s online plaatst waar ze in bikini op staat. Waarschijnlijk krijgt Kelly dan te veel aandacht van mannen op haar foto’s en dat vindt Max dan niet fijn. Zeker niet met in zijn achterhoofd wat kelly gedaan heeft. Kelly blijkt namelijk een enorme flirt te zijn en ook Max zijn formule 1 collega’s zijn er niet vies van om met Kelly te flirten.

Deel deze juice!
  1. Cor Huijerjans

    Max
    Dat is het spelletje wat vrouwen graag maken,om hun vriend jaloers te maken.Ik heb altijd gedacht,deze vrouw deugd,niet maar Max wil haar als vriendin,ook al weer ik uit ervaring dat deze dame smerige spelletjes speelt.Kijk hoe ze haar vorige vriend,toen deze niet meer goed genoeg was voor haar omdat hij een reserve coureur werd ,en tenslotte moest vertrekken aan de kant werd gezet.Er is een naam voor dat soort vrouwen,bij mannen zijn het Casanova’s..Ik dacht dat niemand jou van slag kon brengen,maar deze tante wel.Ik weet dat ze niet deugd,omdat in jou familie,niet leert dat een vrouw boven een man staat,maar een man bijstaat.Bij haar beginnen de jaren te tellen dus wil ze garanties.Maar in een goede eerlijke relatie zijn geen geranties nodig.Ze is een profiteur Max,en wind mannen om haar vinger heen.Ze is in de leeftijd dat ze zekerheid wilt.Als ze die niet krijgt vergeet ze per ongeluk de pil te nemen.Zo gaat dit spelletje Max.Je hoeft mij niet te geloven maar vraag eens aan je moeder.Die kan haar werkelijke aard makkelijk doorschouwen.Deze dame is een professionele oplichter met haar lichaam.

  2. Benny Tiems

    Max trek je niets aan wat andere mensen zeggen en nog erger denken. Je bent een goed mens en je geluk komt op je weg ( tip zoek een russische vriendin trouw en lokaal)

Geef een reactie