Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Medewerker van Peter Gillis is nieuwe vriend van Nicol Kremers


Sinds Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar zijn heeft Nicol al aardig wat mannen versleten. Laatst lieten we nog weten dat ze nu weer met ene Patrick gaat. In haar TikTok live filmpjes zei ze ook dat ze er een bonusdochter bij heeft gekregen en kleinkinderen.

Maar het was even onduidelijk wie deze Patrick nou precies was. Maar dat is nu duidelijk. Patrick is namelijk een oud-medewerker van Peter. Patrick is trouwens de zoon van een bekende Nederlander.

Zijn vader is zat namelijk in de zangformatie ‘Hanny & De Rekels’. Ze hadden ooit een hit met het liedje ‘Maar vanavond heb ik hoofdpijn’. En nu kijken hoe lang deze vent het volhoudt met Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geniet van en met elkaar.

Deze gozer licht iedereen op is de zoon van Hanny en heeft tig Kids bij verschillende slachtoffers.je gaat goed nicole,je raakt precies de bodem.

Wat een leuk stel . ben benieuwd naar de trouwfoto,s .

wat n agressieve kop.
nicolleke vliegt binnenkort weer door de woonkamer!

Gestoord die Nicole al door meerdere exen mishandeld. Nu weer een crimi gek, zoon van zangeres Hanny die net uit de gevangenis is na homo-geweld. Zo verknipt als je als moeder elke x dit soort tuig om je heen hebt.🥴🐛

Kap met die loser Nicole!
Hij staat bekend als oplichter en tuigt homos’s af. Komt net uit de gevangenis.
Lekkere opvoeding heeft ie gehad van zangeres Hanny😬

Wat een engerd, de agressie straalt er vanaf!!! 😜