Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis heeft alweer een nieuwe hele jonge vriendinSinds Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar zijn zitten ze niet bepaald stil op liefdesgebied. Hoewel Nicol de kroon spant met een handjevol mannen hield Peter het bij één iemand.

Peter werd namelijk met dame in Maastricht gespot. Toen hij daarmee geconfronteerd werd zei hij dat het om een zakelijke relatie ging. Wel apart dat je elkaars handen blijkt vast te houden en gaat shoppen in een kledingwinkel met een zakelijke relatie.

Maar die vrouw is inmiddels verleden tijd, want volgens Peter zijn volgers is een personeelslid van hem zijn nieuwe vriendin. Peter deelde onderstaande foto met een jonge dame die bij hem werkt. Volgens veel volgers is dit Peter zijn nieuwe liefje.

Hieronder de foto met Peter zijn vermeende nieuwe vriendin.

Deel deze juice!
 1. Cisca

  Hij mocht het willen !!! Ze ziet er in elk geval beter uit dan Nicol en misschien is ze ook wat liever !!!

 2. Joke

  Ze ziet er in ieder geval beter uit als Nicolleke.
  Snap alleen niet wat ze in die dikzak ziet .Denk het geld

 3. Yvon

  Nicol was voordat ze iets kreeg met Peter werkzaam bij zijn bedrijf. En zij ook weer. Werkt hij zijn vrouwelijke personeelsbestand af?

Geef een reactie