Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opnieuw groot drama voor Linda de Mol, belastingontduiking en arrestatie


Linda de Mol, bekend van The Voice en haar eigen blad LINDA., krijgt het ene na het andere drama voor haar kiezen. Nu is er het nieuws dat de man van haar beste vriendin Annemarieke is opgepakt in Italië voor belastingontduiking.

Frank, ook wel bekend als ‘de fiscalist van de sterren’, zou zich bezig hebben gehouden met het ontwikkelen van geavanceerde internationale regelingen voor belastingontduiking voor BN’ers. Het OM verdenkt Frank ervan miljoenen euro’s uit het zicht van de Belastingdienst te hebben gehouden door zijn cliënten op papier te laten emigreren naar het buitenland. Frank zit momenteel nog vast in Italië laat de advocate aan de Story weten.

Annemarieke en Linda kennen elkaar al sinds de middelbare school en zijn al jarenlang beste vriendinnen. Linda was zelfs getuige van de bruid toen Annemarieke met Frank trouwde. Sinds 2013 maakt Frank zelfs deel uit van de Raad van Commissarissen van de LINDA.foundation, de stichting van Linda de Mol die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland.

En juist nu Linda alle steun goed kan gebruiken, zitten haar beste vriendin en haar man in de ellende. Een bron vertelt aan weekblad Story: “Linda en Annemarieke zijn altijd onafscheidelijk geweest. En nu Annemarieke en haar man in de problemen zitten, probeert Linda er op haar beurt voor haar vriendin te zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties