Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Linda de Mol kiest voor verkrachter in plaats van tv-carrière’Laatst werd bekend dat het openbaar ministerie Jeroen Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting. Sébas Diekstra de advocaat van het slachtoffer liet weten dat hij denkt dat Jeroen 3 tot 6 maanden celstraf zal krijgen. Dat betekent dat Linda de Mol haar vent in de gevangenis zal moeten komen opzoeken.

Victor Vlam van de podcast De Communicado’s vindt het onbegrijpelijk dat Linda kiest voor Jeroen in plaats van haar carrière.

Hij zegt er het volgende over in zijn podcast:

 “Ik vind het heel moeilijk voorstelbaar dat Linda de Mol een carrière heeft als zij ervoor kiest om met hem door te gaan. Dat ze een relatie met hem gaat aanknopen, dat hij haar partner blijft terwijl hij vervolgd wordt voor verkrachting.”

“Er is een kans dat hij straks een veroordeeld zedendelinquent is. Ik denk dat het imagotechnisch echt heel erg, heel erg lastig is. En dat betekent dat ze feitelijk – het is bijna een Shakespeareaanse tragedie waar je hiermee te maken krijgt – moet kiezen tussen haar geliefde en haar carrière. Dat is volgens mij de keuze die ze heeft.”

Mede podcast presentator Lars Duursma:

“Ja, ik vind het toch wel een hele lastige hoor, want ik vind niet dat je mensen moet afrekenen op hun geliefde. En ik snap best dat er inderdaad ook echt een pr-probleem ligt voor haar.”

“En toch zou ik het echt heel slecht vinden wanneer we in een situatie komen dat wij van mensen vragen en verlangen dat ze hun relatie opgeven om hun carrière te redden. Ik bedoel: dat is een opoffering die je niet mag vragen van mensen op televisie en ook niet elders, denk ik.”

Victor:

“Ja, ik denk dat het lastige is dat het lijkt alsof Linda de kant kiest van de verkrachter in plaats van het slachtoffer in een heel erg prominent geval van waar mogelijk verkrachting heeft plaatsgevonden. Ze kiest niet de kant van het sympathieke slachtoffer, maar van de verkrachter. Ik denk dat dat is hoe het publiek het zou kunnen zien.”

“En dat is gewoon killing voor je imago, want ja, ze was juist sympathiek. Ze was juist de vriendelijke buurvrouw, de goede vriendin die we allemaal hebben. Dat is gewoon het grote probleem voor Linda.”

Lars:

“Ik kan me voorstellen dat als Linda de Mol op de rode loper komt, dat ze hem niet meeneemt. En dat hij bij bepaalde optredens niet naast haar gaat zitten, maar dat zij achter de schermen thuis wel een relatie met hem heeft. Ja, ik vind dat dat moet wel gewoon, ook vanuit een menselijk perspectief.”

Victor:

“Ik bekijk het vooral van: kan het? Is het mogelijk? Gaat het publiek dit accepteren? En dan denk ik direct van: hoe kan je dit verkopen aan het publiek? (…) Ik denk toch dat het heel moeilijk is voor mensen om erover heen te stappen dat Linda dus de kant kiest van de verkrachter in plaats van haar.”

Lars:

“Ja, maar ook hier geldt natuurlijk: hij is nog niet veroordeeld, hè? (…) Hij wordt aangeklaagd, we weten nog helemaal niet wat daar gaat gebeuren. Dus ik vind dit toch een hele lastige situatie, Victor.”

Deel deze juice!
 1. peter

  Linda hou van viespeuken dat zal zeker kijk cijfer kosten

  • j gruizenga

   Onbegrijpelijk van Linda de Mol! Omdat ze de voorkeur geeft aan viespeuk Jeroen vindt ze waarschijnlijk dat er geen betere mannen voor haar zijn! In mijn ogen heeft ze dan weinig eigenwaarde.

 2. Eppo

  Johny de M. gaf het toch al eerders aan dat ze hem miste in de Familie .
  Hopelijk doet Linda wel eerst een SOA/AIDS test bij vieze jeroentje

 3. Asley

  Walgelijk die hypocriete Linda, Marco Borsato als beste vriend & nu crimineel Jeroen zijn daden goedkeuren.
  Slecht voorbeeld! Brave imago is nu wel voorbij.
  Alles om maar niet alleen te zijn.
  Dat je telkens belazert wordt interesseert je niet.
  Leer eens met jezelf te zijn. Liever ongelukkig samen dan leren gelukkig te zijn met jezelf.
  Zo ontzettend rijk qua geld maar zo leeg en arm van binnen Linda. Sneu vrouwtje ben je!

Geef een reactie