Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Mark krijgt de schuld van bizar mislukt verjaardagscadeau voor Peter GillisPeter Gillis plaatste een foto op Instagram waar hij veel verontwaardigde reacties op krijgt. Op de foto is namelijk een schilderij met een zelfportret van hem te zien wat hij kado kreeg voor zijn verjaardag.

Maar hoewel Peter erg trots op de foto staat met het schilderij in zijn hand. Zijn de meeste volgers enorm verbaasd. Die vinden het schilderij namelijk helemaal niet op Peter lijken. Sterker nog ze vinden het meer weg hebben van zijn zoon Mark.

Hieronder de foto met het schilderij dat Peter kado kreeg.

Deel deze juice!
  1. Simon

    Toch geen probleem die zoon lijkt sprekend op die bolle.

  2. Cisca

    Ach, als hij er blij mee is. Daar gaat het volgens mij toch om !!!

Geef een reactie