Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg misdraagt zich backstage bij Heel Holland Zingt HazesGisteren was er weer een concert van Heel Holland Zingt Hazes en uiteraard trad Andre Hazes daar ook weer bij op. Monique Westenberg was daarbij ook aanwezig en ze week geen moment van de zijde van Andre.

Sterker nog wij horen dat het leek of het stel getrouwd was. Terwijl Andre duidelijk heeft gezegd dat hij Monique alleen ziet als friends with benefits. Monique lijkt dat niet helemaal te snappen. Ze gaf hem massages achter de schermen en bleef bij hem hangen.

Wellicht was het om in de gaten te houden of Andre zich niet liet verleiden om weer aan de drank en drugs te gaan. Maar het leek er ook sterk op dat Monique duidelijk daar aan iedereen wilde laten zien dat Andre van haar is.

Ook was Rachel aanwezig die stond lekker in het publiek te swingen met niemand minder dan Saar een ex van Andre Hazes. Dat zal Andre vast heel fijn hebben gevonden en Monique kon Rachel haar bloed wel drinken.

Gelukkig voor Monique kon Andre geen moment met een andere dame zijn, omdat zij echt bovenop hem zat. Ze verloor hem geen seconden uit het oog.

Deel deze juice!

19 Reacties

 1. H. Siglé

  DAAR WORDT ZE TOCH VOOR BETAALD OM “WAAKHOND ” TE SPELEN EN RACHEL ZIT HAAR TE TREITEREN …. GOH WAT EEN ONWIJS GEZELLIGE FAMILIE,LIJKT ME ZOOO FIJN OM DAAR BIJ TE HOREN … 🤢🤮😵‍💫😠👎👎

  • Ibrahim

   Hoe zij in het verleden als waakhond gefungeerd heeft, is meer dan duidelijk geworden en we hebben gezien waartoe dit geleid heeft. Deze vrouw is redeloos, radeloos en dus gewoon reddeloos.

   • Olga

    Net als dat scharminkel Sarah en je bed Rachel🤣🤮

   • Keith

    Ibrahim ga jij je nou maar 24/7 bezighouden met je kerkse leefstijl en bijbelteksten.
    Ipv hier constant al je gal en frustraties in je léven te spuien.🤣🤣🤣

    • Ibrahim

     Keith, je hebt het over gal en frustraties spuien. Wat ik wel eens probeer, is – als reactie op een bepaald commentaar – op een fatsoenlijke manier mijn mening te geven. Dat doe ik zonder gebruik te maken van smerige opmerkingen, vuile beschuldigingen, gore verdachtmakingen en beledigingen. En ik probeer altijd zo dicht mogelijk bij de waarheid te blijven. Prima dat jij dit een kerkse leefstijl vindt. Is voor iedereen goed!

 2. Frederique

  Is dom geboren, heeft nooit wat bijgeleerd en dan krijg je dit soort – door niemand te begrijpen – gedrag.

 3. Heidi

  Zullen de collega’s van André niet vreemd opgekeken hebben als zijn Monday Girl zich zo hier tussen probeert te wurmen? Wat doet zo’n mens daar! Is toch de lacher van de dag (in dit geval de avond).

  • Harold

   Je kan je beter afvragen wat sneue Sarah daar doet, ze wilde tich niks meer met haar ex -en leugenaar (zijn haar eigen woorden) -André re maken hebben?
   En nu toch weer in de picture willen komen met mamma heks. Wispelturig trutje.

  • Otto

   Sarah schaam je!!!
   Dat je je nog durft te laten zien met lijkenpikker & monster Roggel.
   Die steelt van haar eigen kinderen. 🤑
   Opvoeding & normen en waarden heb je duidelijk niet meegekregen.
   Dat was al duidelijk toen je een korte fling begon met een BN-er & een gezin kapot maakte. Met vervolgens constante jaloerse pesterijen/sneren via instagram naar zijn ex & alle na-aperij.
   Karma volgt meissie…als jij straks je gezin hebt..dan gun ik jou ook een gewetenloze bloedzuiger als jezelf Sarah!!!
   😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • levi

    Beste Otto, iemand uitmaken voor lijkenpikker, monster, dievegge (er is nog steeds niets bewezen) en van een ander zeggen dat zij een gezin kapot gemaakt heeft en een gewetenloze bloedzuiger is en verder allerlei nergens op slaande beschuldigingen doet, gaat toch niet een ander de maat nemen als het gaat over opvoeding, normen en waarden?! Als er ergens sprake
    moet zijn van schaamte is het wel bij jou.

 4. Freddy

  Als André in zijn setenade voor Monique aangeeft dat zij de belangrijkste vrouw in zijn leven is waar hij voor altijd zielsveel van zal houden, is het logisch dat zij dit sanen beleeft en viert.💖

  Wat die gedumpte desperado Van Snollen hier doet is mij een raadsel.😜
  Laat die gozer toch eens los psycho!

  • Rico

   Hé Freddy, je hebt het over ene van Snollen?!
   Uitspraak van André: Heb geen relatie met haar. Zij is voor mij de ex met bepaalde benefits. ’s Maandags bezoek ik haar en reken er op dat er dan weinig geslapen wordt (Interview Frank Dane 15/3).

 5. Chris

  Dat is uit ervaring wel nodig idd.😆😆😆
  Hij is vreemdgegaan blij zowel Sarah, Monique, Bridget en nog wat andere losse flodders.
  Hij is sowieso verslaafd en zal altijd zijn ding achterna blijven lopen.
  Hij heeft nooit liefde gekend en ervaren als kind. En kan zich absoluut niet hechten.
  Zodra het te fijn, vertrouwd en knus wordt is ie er vandoor.👋
  Spanning heeft hij nodig als destructieve persoon.
  De drug heeft hem zo te zien ook alweer in zijn macht, die ogen stonden zo strak bij zijn optreden en interviews vooraf.
  Hoelang kan je jezelf en famiie nog voor de gek houden flapdrol?

 6. Lotte

  Moon je bent meer waard, laat je niet elke x gek maken door die loser.😜
  Die charmante, grappige, joviale kant van hem is 100% fake.
  Narcisten als hem hebben meerdere gezichten en zeggen alleen maar wat ze op dat moment het beste uitkomt.
  Lief naar jou zijn – dus even niet de losbol zijn- is vooral goed voor zijn eigen imago.

 7. marky

  dus andree is vrijgezel {behalve op maandag} jong en gewild volgens zichzelf 😅
  en dan gaat hij als de heilige paus zonder ook maar één drankje te kunnen doen zijn leven verder zetten? echt niet! ik geef het nog een maand, misschien twee
  en dan gaat hij weer los als vanouds. als hij dat al niet doet want ik denk dat hij nog steeds snuift als een malle!
  deze gast is niet gemaakt om nuchter door t leven te gaan. het zit in zijn genen het zit in zijn karakter het zit in zijn werk dus dat word weer zuipen en andere genotsmiddelen.
  zeker in de zomer met al zijn muziekfeesten. mark my words.
  en monieque hahaha omg zij is toch wel de meest sneue figuur van de hele hazesbende. godskolere wat een zwakzinnig mokkel is dat 🤣

 8. Karina

  Ach, wat zielig, ene zich Harold (en ook Otto en Freddy) noemende wil graag meepraten, maar heeft nog niet in de gaten dat het hier om ene Saar gaat en niet om Sarah. Wat niet zielig is, is de taal die gebezigd wordt.

 9. 😂 wat een hersenloze reacties ,zou eerst even beter kijken voordat je ergens op reageert, Saartje van soelen is daar niet eens geweest 🤣 Die heb namelijk wel zelfrespect 😜

  • Keith

   Rachel is gestoord en blijft met alle scharrels van zoon dikke vriendinnetjes.
   Al die vislip-dames blijven hun best doen om bij André in beeld te blijven.
   Allemaal aandachtsjunkies!

Geef een reactie