Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Keert Nicole Kremers toch terug in de serie Massa is Kassa?Nicol Kremers de ex van Peter Gillis leeft tegenwoordig als een zwerver zonder vaste plek. Eerder sliep ze nog in een vakantiehuisje van Peter, maar daar werd ze door Peter met grof geweld uitgegooid. Hierna ging ze naar een vriendin in Kaatsheuvel, maar of ze daar nog steeds bij overnacht is niet bekend. Wat wel bekend is is dat Nicol helemaal van het padje is.

Nicol moet namelijk ook geld verdienen en dat doet ze nu door op TikTok live te gaan en dan aan mensen vragen om geld te doneren en als dank schrijft ze dan de naam van deze persoon met een stift op haar voorhoofd. Het is te triest voor woorden.

Ze is dus bijna elke dag live op TikTok te zien om geld binnen te harken. Maar laatst vroeg een volger dus of Nicol nog in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa te zien zal zijn. Nicol gaf het volgende antwoordt daarop:

“Nee, in het nieuwe seizoen ben ik niet meer op tv, nee.”

Dus het is echt over en uit met Nicol. Over een tijdje horen we niks meer van haar en is iedereen haar vergeten en kan ze niet meer teren op haar tijdelijke bekendheid en zal ze toch echt een normale baan moeten gaan zoeken. Of zal ze dan toch weer proberen om Peter voor zich te winnen.

Deel deze juice!
 1. Guusje

  Alles voor geld!😂
  Als ze niet haar hele gage al had uitgegeven hoefde ze nu niet voor gek te staan op Tik-Tok. Ze hadden toch een verstands-relatie, dus wat maakt het uit.

 2. Rinus

  Ze kan nog altijd voor hoera spelen !

 3. Simon

  Ze zal wel moeten, op een normale manier komt ze klaarblijkelijk niet aan werk.

  • Anneke

   Met rust laten? Kom op zo’n mens is niet normaal met haar gecomandeer. Ze krijgt mooi haar streken thuis

 4. Joke

  Schenk geen aandacht aan haar,dan houdt ze vanzelf op.Trouwens wie daar geld voor uit geeft tikt zelf niet.

Geef een reactie