Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Moeder slachtoffer Marco Borsato haalt keihard uitEen 22-jarige dame deed deed kort geleden aangifte tegen Marco Borsato. Zij beweert in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco. Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf deed deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

Het openbaar ministerie heeft laten weten Marco te gaan vervolgen en het is nu afwachten op de rechtszaak. Weekblad Story wist de moeder van het slachtoffer even kort te spreken.

De moeder laat weten in de Story dat ze begrijpt dat sommige mensen twijfelen aan het verhaal van haar dochter, maar zegt dat het de waarheid is.

 ,,Ik weet toevallig dat het wél waar is, maar als je dat niet zeker weet, is zo’n gedachte heel begrijpelijk”

Ook zegt de moeder dat het niet de bedoeling is om Marco helemaal kapot te maken.

,,Dat is niet wat ik wil. Natuurlijk vind ik dat iedereen de gevolgen van zijn eigen daden moet dragen. Maar ik vind het, naast het feit dat het onverteerbaar is dat het überhaupt is gebeurd, ook voor hem en zijn familie heel verdrietig.”

,,Ik denk dat hij haar niet heeft willen beschadigen. Het is echter wel gebeurd en daar zal hij mee moeten leren leven. Marco’s dierbaren lijden hier ook onder. Dat vind ik verschrikkelijk.”

Deel deze juice!

14 Reacties

 1. Sanne

  Jeeetje weer zo’n mediageke muts.

 2. evil levi

  de story. 🤣
  zegt weer genoeg. wat een paupers.

  maar ze willen hem niet kapot maken hoor. heus, echt niet! wraak? welneeeeee ben jij gek?!
  schijnheilige leugenaars.😂

  zooooooooo voorspelbaar dit soort mediagekke zichzelf verklaarde slachtoffers.
  snel rennen naar smerig ventje guido met hun verhaaltje, het vuurtje nog even aanwakkeren en als er reacties komen direct weer in de jank en slachtoffermodus.
  zum kotzen!🤮

 3. Jij bent om te kotsen.

 4. Elkje

  Ik denk dat het vooral je vieze kind vol fantasieën zit.
  Want was hij elk dag bij:dat kind?
  Vreemd gaan is heel wat anders.

 5. Cataya

  Zelf ben ik slachtoffer van seksueel misbruik , en heb er een feilloos gevoel over , ik heb er zogezegd een ‘neus’ voor Marco niet … gewoon niet ! Maar eh onze knuffel Marokkaan Ali … en Jeroen R .. en whoomever nog meer daar zeg ik JA op … hetzelfde als dat GOG … nou daar kun je een stadion mee vullen en dan zijn het niet alleen mannen … ook vrouwen hebben zeer zeker GrensOverschrijdend Gedrag …

 6. Paul devid

  Al die schijnheilige mannen die Borsato veroordelen zijn geen haar beter. Ze zijn gewoon jaloers.

 7. Lex

  Serieus gaan we iemand veroordelen over wat we zien wat een triest land is dit aan het worden.

 8. Fre

  Vréselijk voor de slachtoffers van Ali B, Jeroen R. Maar van Marco moet het eerst maar bewezen worden voordat je hem zekf veroordeelt. Schandalig hoe mensen elkaar kapot kunnen maken.

 9. Sita

  Dombo’s die fans die alles goed praten.
  Tape waarop Marco huilend toegeeft het meisje idd misbruikt te hebben, zegt genoeg.
  Dankzij zijn vele geld komt hij ermee weg. Voor geld wil een rechter je wel vrijpleiten.

Geef een reactie