Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Minnares Marco Borsato zit in de problemenEen poos geleden werd duidelijk dat pianiste Iris Hond de minnares van Marco Borsato ook het bed had gedeeld met Ali B en Mathijs van Nieuwkerk. Iris Hond is dus de bekende pianiste waardoor Marco Borsato zo in de problemen kwam.

De affaire met Iris Hond was namelijk de reden dat Marco zijn befaamde excuus maakte op de tv. Hij werd toen geïnterviewd door zijn goede vriendin Linda de Mol. We herinneren ons allemaal nog wel dat Marco het had over een intimiteitsvacuum met zijn vrouw Leontine en dat het eigenlijk allemaal daardoor kwam. Toen wisten we alleen nog niet dat Marco ook een 15-jarig meisje zou hebben aangerand. Dat zou later bekend worden.

Terug naar Iris de minnares van Marco die heeft namelijk haar appartement in Hilversum al een tijdje te koop gezet. Maar tot nu toe is er nog geen enkele serieuze koper. Er was blijkbaar totaal geen interesse in het appartement van 89 vierkante meter met een vraagprijs van 525.000 euro. Dat is ook wel een behoorlijk stevige prijs voor een appartementje in Hilversum. Maar goed blijkbaar beseft Iris dat nu ook en ze heeft haar vraagprijs inmiddels met 50.000 euro verlaagd naar 475.000 euro.

Zelf kocht Iris het appartement in 2017 voor een bedrag van 340.000 euro. Dus een mooie winst zal ze er sowieso op maken. Wij vragen ons wel af of dit het befaamde appartement is waar ze het bed in is gedoken met Marco Borsato.

Deel deze juice!
 1. Jantine

  Heeft ze niet genoeg gecrasht van sugardaddy Marco B.?????
  Zij is het Gooise Matras.😂 waar veel kandidaten gebruik van hebben gemaakt.
  Je zou je toch kapot schamen als je daar je bekendheid aan te danken hebt.

 2. Yara

  Als zij straks een gezin hebt zal haar dit ws ook overkomen.
  Jaaaa karmaaaaa meid!😛👊😂
  En dan boos zijn en zeuren.
  Je gewoon niet inlaten met getrouwde mannen zou je goed doen!😤

 3. Tiny

  Piano-babe had er beter haar baan van kunnen maken!
  Nu doet ze het gratis met bijna iedereen in de mediawereld.
  Zij had binnen kunnen zijn als ze slim was geweest. 😂🤑

 4. Guus

  Aangerand? Marco wordt beschuldigd van verkrachting 5 jaar lang van een kind.
  Alles wordt verzachtend aangegeven als het Marco B. betreft.
  Hopelijk zijn de door John van de Heuvel aangegeven tape & dagboek genoeg bewijs.

Geef een reactie