Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen 6 maanden de cel in, Linda de Mol is er kapot van


Oh jee, daar hebben we het weer: The Voice of Holland en alle ellende die het heeft veroorzaakt. En wie zit er middenin die ellende? Natuurlijk Linda de Mol, wiens vriend Jeroen Rietbergen één van de grootste viezeriken was in het hele schandaal.

Gisteren liet het OM weten Jeroen Rietbergen en Ali B te gaan vervolgen voor verkrachting. Er zijn meerdere aangiftes tegen hun gedaan en na lang onderzoek denkt het OM een sterke zaak te hebben tegen beide heren.

Linda de Mol schijnt zich kapot geschrokken te zijn met het besluit van het OM. Zij en Jeroen zijn sinds kort namelijk weer samen. Linda gooit het onder het mom van we zijn iets aan het uitzoeken met elkaar, maar dat was alleen maar omdat ze wilde wachten wat het OM zou beslissen. Ze hoopte natuurlijk dat het OM de zaak tegen Jeroen zou seponeren en dan zou Linda kunnen zeggen dat ze weer officieel bij elkaar zijn.

Één van de slachtoffers van Jeroen Rietbergen is heel blij met het besluit van het OM en laat dat via haar advocaat weten.

In reactie op deze vervolgingsbeslissing laat cliënte weten dat zij eindelijk het gevoel heeft dat zij erkenning krijgt voor wat haar is overkomen. Erkenning omdat zij als slachtoffer echt gehoord wordt. Haar ervaringen zijn niet gebagatelliseerd of verdraaid”, aldus Sébas haar advocaat.

“Wat haar overkomen is wordt nu ook voor waarheid aangenomen door het Openbaar Ministerie. Zij is dankbaar voor het gedegen en integere strafrechtelijk onderzoek dat heeft plaatsgevonden. Wijnhoven hoopt dat anderen zich hierdoor gesterkt voelen om alsnog naar voren te treden.”

En Ali B ja die snapt er helemaal niks van, maar gisteren was de advocaat van één van de slachtoffers van Jeroen Rietbergen te gast bij de talkshow Vandaag Inside en die zij dat de rechter voor dit soort gevallen meestal gevangenis straffen van 3 tot 6 maanden uitdeelt. Dus Linda kan Jeroen zometeen in de gevangenis gaan opzoeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die advocaat mag niet meer zichzelf advocaat noemen, die is niet voor niks eruit gezet. Hoe dan ook wat hij heeft gezegd kan niet door de beugel. Jeroen is een predator voortdurend op zoek naar de jonge meiden. De (niet) advocaat in kwestie zou Jeroen z’n gang laten gaan zo lang die niet veroordeeld is, dus heel goed dat die uit zijn ambt gezet is.
Lind kan voor de ondersteuning gezellig mee. 😉

Linda zal de rechter wel een mooi bedrag met 6 nullen aanbieden om haar ranzige lover vrij te krijgen.
Hoe sneu ben je als je een kerel terugneemt die vele malen vreemdgaat en als viezerik bekend staat en meiden aanrandt, omdat je zoals je altijd zegt niet alleen kan zijn. Goed voor je imago.🤣
Dump die bajesklant Linda.🙄

6 maanden veels tekort voor vj minimaal 6 jaar!! Al was het de laatste werd ik nog liever lesbisch hij is eng en lelijk 🤮🤮

Fantastisch, opspuiten die gek!👊👊👊

Linda vindt alles perfect wat die viespeuk doet en keurt alles goed.
Alles om maar niet alleen te zijn.
Wat een voorbeeld ben je voor je kids en voor NL.🙄
Hopelijk blijft hij met zijn vieze vingers van haar dochter af. Als hij weer eens zwaar tekort komt bij zijn ouwe geld-koe Linda.

Dat je met jezelf kan leven Linda als welopgevoede vrouw.
Je ouders zouden het sterk afkeuren en zich voor je gedrag schamen. Bah!😜

Top opsluiten die goorlap!👊
En..Linda dump die eikel nou eindelijk.
Je gaat toch niet je léven delen met een verkrachter & serie-vreemdganger!?
Of kan je nou echt niks anders krijgen!
Trap onder zijn reet of in zijn genotsknots verdient die scheefbek👊👊