Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers heel diep gezonken, doet echt alles om aan geld te komen


Sinds Nicol Kremers weg is bij de stinkend rijke Peter Gillis doet ze echt alles om aan geld te komen.

Nicol had natuurlijk eerst een luizenleventje met Peter en hoefde zich financieel nergens zorgen om te maken. Maar nadat ze Peter een aantal keer bedrogen had was Peter er klaar mee. Het was al uit tussen die twee sinds vorig jaar september, maar voor de serie Massa is Kassa speelde ze nog maanden toneel en deden ze of ze nog bij elkaar waren.

Een aantal weken geleden bracht Peter het nieuws dat het over is tussen hem en Nicol eindelijk officieel naar buiten net nadat hij een nieuw contract voor seizoen 10 van de serie Massa is kassa had ondertekend bij Talpa.

Ondertussen schijnt Nicol al aardig wat mannen te hebben verslonden en schijnt ze nu weer te zijn met ene Patrick en zegt ze dat ze een bonusdochter erbij heeft gekregen en kleinkinderen.

Maar ondertussen moet Nicol ook geld verdienen en dat doet ze door op TikTok live te gaan en dan aan mensen vragen om geld te doneren en als dank schrijft ze dan de naam van deze persoon met een stift op haar voorhoofd. Het is te triest voor woorden.

Dit keer doet ze het met een vriendin van haar en Nicol maakt nog een blunder doordat ze even een stift buiten beeld moet pakken en haar rokje nogal omhoog schiet.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties