Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ging John van den Heuvel vreemd met medewerkster van Eva Jinek?John van den Heuvel zei een tijdje geleden dat de zware beveiliging die hij heeft een goede remedie is tegen vreemdgaan. Wij dachten dat hij dit grappig bedoelde, maar volgens Jan Roos meende John wat hij zei. Jan Roos beweert namelijk dat John van den Heuvel zijn vrouw heeft bedrogen waar hij al meer dan 30 jaar mee getrouwd is.

Volgens Jan Roos zou John het hebben gedaan met de receptioniste die bij de talkshow van Eva Jinek werkt. Overigens boycot John, Eva Jinek al een tijdje, omdat de beveiliging van haar studio niet op orde is.

Als het klopt wat Jan Roos zegt dat zal John vast niet zijn vreemdgegaan sinds hij beveiliging heeft gekregen, want die volgen hem overal en daarom deed hij ook de uitspraak dat zijn beveiliging een goede remedie is tegen vreemdgaan.

Dit zal zich dan hebben afgespeeld voordat John beveiliging kreeg en dat is da toch echt al een hele tijd geleden.

Deel deze juice!
  1. Douwe

    Is inmiddels al tig jaar geleden. Belachelijk die ouwe koeien.😜

  2. nou hopelijk,heeft hij genoten. Wie zonder zone is werpen de eerste steen. Wat mij opvalt is dat ze allemaal wat hebben meegemaakt.
    En de vrouwtjes zijn bij deze onschuldig.
    En Marco is volgens mij onschuldig. Dat kind met fantasieën is ziek. Maar heeft wel alles kapotgemaakt

Geef een reactie