Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis zit weer heel diep in de problemen, maar dit keer is het echt over


Peter Gillis is inmiddels zo vaak bij de politie over de vloer geweest dat het bijna niet meer opvalt. Maar gisteren werd Petertje dus ook met twee advocaten bij de rechtbank in Roermond gespot.

Peter heeft inmiddels zoveel rechtszaken lopen dat wij niet weten waarvoor hij nu in de rechtbank voor Roermond terecht staat. Maar het zou heel goed kunnen dat het te maken heeft met de FIOD inval of dat één van zijn vakantiepark vergunning is ingetrokken door de gemeente.

Een aantal maanden geleden werd namelijk bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. Dit bedrag is inmiddels opgelopen tot 2 miljoen euro.

Maar dat is nog niet alles, want in totaal heeft Peter Gillis 9 goed lopende vakantieparken. Maar daar dreigen nu per direct 5 van te worden gesloten door de gemeentes en dat zou dramatische gevolgen kunnen hebben voor Peter.

De gemeente waar die vijf vakantieparken staan gaan nu opeens vergunningen eisen voor zijn vakantieparken en de kans is heel groot dat Peter deze vergunningen niet krijgt, omdat Peter de Bibob-toets voor vergunningen niet doorstaat. Bij deze toets wordt er gekeken of  er een risico bestaat dat de ondernemer de vergunning misbruikt voor witwassen of criminele zaken. Peter is al meerdere keren gezakt voor deze test.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is geen probleem voor Talpa ze blijven helaas toch doorgaan met crimi P Gilles.