Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg compleet de weg kwijt na onthulling Andre Hazes


Een paar dagen geleden plaatste Andre Hazes een hele liefdesverklaring over Monique op zijn Instagram account inclusief een foto waarop de twee aan het zoenen zijn. Hiermee maakte Andre dus officieel bekend dat hij en Monique weer een stel zijn voor de zoveelste keer.

We zijn inmiddels de tel kwijtgeraakt hoe vaak die twee uit elkaar zijn gegaan en daarna weer bij elkaar kwamen. Het is de vraag hoe lang het dit keer gaat duren. Of is het echt weer een publiciteitsstunt zoals Yvonne Coldeweijer beweert voor het tweede deel van de docu van Andre wat dan volgens Yvonne zal eindigen met een bruiloft tussen hun.

Maar er is nieuws, want Andre was te gast bij radio 538 en daar zegt hij een ‘vorm’ gevonden heeft met Monique en het helemaal niet over een relatie heeft. Frank Dane de presentator vraagt of Andre daarmee bedoelt dat ze friends with benefits zijn waarop Andre bevestigend antwoordt.

Monique is dus niets meer dan een speeltje voor Andre tot hij een nieuwe vriendin heeft. En Monique laat zich keer op keer gebruiken en lijkt iet in te zien dat Andre geen toekomst in haar ziet.

Maar goed op Instagram liet Monique even weten wat ze het liefst doet in de ochtenden als Andre er niet is. Haar hobby is namelijk tekenen of beter gezegd kleuren. Want op de foto hieronder zien we dat ze een tekening inkleurt en er staat bij dat ze dit het allerleukste vindt om te doen in de ochtenden in het weekend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zigeuners werkzaamheid. 🧐🙃

Oh, gut, meid, kijk eens hoe keurig ik tussen de lijntjes kleur. Goed van mij hè?!
Zo communiceren tegenwoordig zich “volwassen” noemende .

Staan er mensen naast t bed van de Hazes clan die de beweringen allemaal kunnen bevestigen? 😅

Is niet nodig, lief, klein hertje. Als iemand iets beweert en het tegendeel wordt niet bewezen, hebben wij en ook de Westenberg clan – leuk of niet – maar aan te nemen dat het zo is.

De kleuters in mijn groep 2 doen precies hetzelfde, maar dan niet in het weekend. Wat een zielig gedrocht, zeg.

Ze is over de week met de vakantie, in de weekend is ze vrij. 😉

Ik doe dat ook graag. Waarom ben je dan een zielig gedrocht?!

Je bent geen zielig gedrocht als je kleuren leuk vindt, beste Gruizinga, maar wel als je dit aan de grote klok hangt om te laten zien hoe “interessant” je van jezelf denkt dat je wel niet bent.

gans t land weet nu dat andré op maandag aan zijn -letterlijke- trekken komt bij haar.🤛
en daar sta je dan op dinsdag op t schoolplein met je verwarde kind, rode koontjes van de avond ervoor dat je zijn vader hebt afgewerkt in een gele slip. ………. en iedereen weet het.😆 😂 🤣🤣🤣

Dat mens spoort van geen kant, vraagt er ook gewoon om om gebruikt en misbruikt te worden. Is er nou niemand in haar omgeving die haar behoedt voor alle dommigheid

Zielig wijf meer valt er niet over te zeggen, hebben die hoop therapeuten haar dan niks wijzer gemaakt,hoop doet leven wens haar nog veel succes.

Beter ontspannen door een tekening in te kleuren dan door te snuiven, sloeren, liegen, vreemdgaan, je zus verloochenen, gezin kapot maken en omgaan met de duivel Rachel hè Sarah & André!