Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan wil dichterbij Marco Borsato komen


Zangeres Maan heeft nadat ze een hele rits met mannelijke bn’ers heeft afgewerkt nu al een tijdje een nieuw vriendje. Maan zou het hebben gedaan met onder andere  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Maar nu doet Maan in de podcast Kraan aan de bar een hele opvallende uitspraak. Maan zegt namelijk dat ze na de concerten van de vrienden van Amstel live een hele lange tijd niks gaat doen.

Nou niet echt niks, want Maan wil waarschijnlijk wat dichterbij Marco Borsato komen. Ze wil namelijk Italiaans gaan leren in Italie. Wellicht komt ze Marco daar nog tegen.

“Ik weet het eigenlijk nog niet eens zo goed. Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.”

Maar de presentator van de podcast zegt ook dat Maan in het verleden wel flink veel dronk en helemaal losging. Vandaar wellicht haar vele uitstapjes met mannelijke bn’ers. Maar Maan zegt dat ze veranderd is sinds ze haar vriendje heeft ontmoet en nu liever thuis is.

Maar we herinneren ons allemaal nog wel de beelden toen Maan bij de befaamde feestjes bij Marco in zijn achtertuin hem vol op de mond zoende.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maan haar vriendje is zwaar aan de coke net als zijn andere bandleden.
Dus zeker thuis snuiffeestjes nu ipv zuipen buiten de deur.
Hopelijk is zij nu niet zwaar aan de coke.
Wat doet zij met zo’n foute kerel.

Wennen zeker hè, Moonie!🤣
Het nu ineens bij 1 gozer houden, wel saai zeker als je meestal van de 1 op de ander springt.
Gelukkig is jouw lover wel erg rock & roll..drank & drug volop.
Liefst ook op het podium met zijn coke-vriendjes. Net als die ene loser onlangs.
Je kan die niksnut van je beter eerst naar de rehab sturen.

Nog dichterbij..😉
Volgens mij kan ze niet dichter tegen hem aan leunen dan ze al gedaan heeft. 🤣
Go for it Maan!😆💃

Ja gewoon naar de afkickkliniek.