Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg heeft flink aan haar gezicht gesleuteld Het leek er op dat de knipperlicht relatie tussen Andre Hazes en Monique Westenberg definitief ten einde is. Monique deelde namelijk een paar dagen een foto online en daarop stonden twee paspoorten, een vliegtuig en de tekst ‘New chapter.’

Andre Hazes lijkt ook verder te zijn gegaan en kreeg gisteren de sleutels van zijn nieuwe huis. Andre slaapt dus helemaal niet meer bij Monique en heeft zijn eigen stekje.

Maar Monique is op dit moment dus in het buitenland tenminste dat dachten we door de foto die ze eerder deelde van de paspoorten. Maar Monique deelde ook opeens de onderstaande foto waarop ze te zien is met Roxeanne Hazes. Yvonne Coldeweijer beweert dat ze gewoon in Nederland is. Dus wil ze ons op het verkeerde been zetten dan?

Maar wij moesten op de foto ook even heel goed kijken of dat wel Roxeanne was hoor. Maar het is haar echt.

Toch schrikken veel volgers van deze foto. Ze vragen zich namelijk af wat Monique in godsnaam met haar gezicht heeft gedaan. Het lijkt of ze wat cosmetische ingrepen heeft gehad die niet helemaal gelukt zijn.

Hieronder de foto dus oordeel zelf of Monique enkel aan de botox zit of dat er toch meer gebeurd is met haar gezicht.

Deel deze juice!

20 Reacties

 1. Daniëlle

  Ze bedoelen zeker ugly botox-barbie Sarah ..😉😛

  • Brigitte

   Ik kan mij voorstellen dat, als je beschikt over een minimaal denkvermogen, je niet begrijpt waarover bovenstaand bericht gaat.
   Op bovenstaande foto, beste Daniëlle, staat ene Monique en die heeft een poging gedaan iets aan haar uiterlijk te veranderen in de veronderstelling dat het nog wat zou worden en , inderdaad, het is sprekend een Barbie. Kortom, het is nog steeds niets.

 2. Kim

  Je bent een mooie vrouw, trots op jou💖

  • Yara

   Knapperd!!😍 Je ziet er puur natuur uit.
   Lach maar on die onzin-roddels.😉

  • Levi

   De boel aan de buitenkant wat oppimpen, heeft weinig zin. Je hoeft de brief van André Hazes maar te lezen en je weet precies welk vlees je in de kuip hebt. Geen enkel weldenkende vent stapt hier toch in?!

   • Emanuel

    Ben ik niet met je eens, Levi. Er zullen genoeg boeren zijn die haar graag als vogelverschrikker op hun landerijen willen hebben

 3. Guus

  Puur & mooi qua uiterlijk als persoonlijkheid. ☘ Eerlijk, liefdevol, puur, begaan met anderen, goeie moeder en altijd jezelf.

 4. H. Siglé

  Wat zonde zeg, ze had zo’n mooi gezicht, ik ken haar niet meer terug. Waarom doen al die vrouwen dat nou om zo hun gezicht zo toe te takelen ?? De meesten worden er niet knapper op al denken ze van wel, gelukkig heeft ze niet van die eendenbek lippen aangeschaft. Van mij had het niet gehoeven.

  • Diederik

   Inderdaad, Siglé, een hele ingreep. Maar zie jij ook dat dat gezicht nog steeds dezelfde, gemene, uitstraling heeft?

   • Terheijdje

    Gemene uitstraling uuhh¿?? Nee die zie ik echt niet. Zie wel twee geweldige vrouwen die enorm hard hun best doen om alles in deze wereld het hoofd te bieden

 5. Ingrid

  Ik Ie niets abnormaals hoor aan Monique. Ze is nog steeds even mooi !

 6. Jo Manda

  Monique en haar ziekelijke obsessie om met een Hazes gezien te worden. Ze vertoont dezelfde ziekelijke trekjes als Rachel v Galen.

  Gehaaid mokkeltje deze.
  Zelden zag je nog een foto met haar en Rox maar
  nu Rox in alle opzichten voorbij ex André streeft staat ze weer te slijmen bij haar.
  Ging ze eerder ook naar haar concerten? Nee toch?
  Als ik Roxeanne was zou ik oppassen met deze dame want net als André gebruikt Mo mensen voor haar eigen agenda en doelen.

  En ze heb al een lieve zus, en dat is Nathalie!

  • Die Sara was een mooi meisje , tot ze nodig. vondt met die brol te beginnen en nu haar gezicht zo lelijk heeft gemaakt.

 7. Darceleen

  Ingrid, ik zie ook niets abnormaals. Ik zie gewoon dat de ene soort gewoon dezelfde, andere, soort zoekt.

 8. Tiny

  Precies zie niks raars of anders bij Moon.
  Wat een onzin!.
  Mensen zoals Sigle kijken zeker naar de linker vrouw op de foto.🙄😉🤣
  Dat is haar zus dombo’s!

  • Creezie

   Tiny die anderen voor dombo uitmaakt terwijl ze zelf tegen het zwakzinnige aanzit en dus serieus denkt dat Roxeanne een zus van Monique is. Man, man, man. 😂

 9. Julia

  Haha al die jaloerse reacties 😍🤣

  • Karin

   Jaloers ben je als je zelf graag iets wil hebben dat je nu niet bezit en de ander wel heeft. Ik zou niet weten wat ik van die Monique zou willen hebben.

   • Ja ik om eerlijk te zijn ook niet,zou niet weten wat zei heeft wat ik niet heb ,ja toch een ding een vent die mij trouw blijft ,wie is nu daar jaloers op van alles wat er zo gezegd bezit is allemaal van Hazes, juist haar zoontje dat is ook van haar ,dus een zielig mens.

Geef een reactie