Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Schokkende getuigenissen onthullen de duistere kant van Wendy van Dijk


Er duiken steeds meer verhalen op dat Wendy van Dijk echt een verschrikkelijk mens is als de camera uitstaat. En dit is niet nieuw, want eerder lieten collega’s van Wendy van Dijk al weten dat ze nep en niet integer is. Maar er doken een paar maanden geleden ook verhalen op van achter de schermen waaruit zou blijken dat Wendy van Dijk een naar persoon en totaal niet aardig.

Wendy zou toen een styliste hebben uitgescholden en de kleding van de styliste op de grond hebben gesmeten en de styliste moest het weer oppakken van Wendy.

Maar dat was toen niet het enige verhaal over een hele nare, arrogante Wendy. Ook toen Wendy het programma The Voice Kids  presenteerde samen met Martijn Krabbé die ook echt een naar figuur is was Wendy onuitstaanbaar.

Vandaag deelt Yvonne Coldeweijer weer een aantal nieuwe verhalen over Wendy haar walgelijke gedrag die ze te horen heeft gekregen.

,,Een familielid werkt met verstandelijk gehandicapten en was in het verleden in een dierentuin met een aantal cliënten. Wendy was daar aan het filmen voor een programma en de cliënten wilden in de pauze van de opnames graag even gedag zeggen en met haar op de foto, dus ze spraken haar aan.”

 ,,Wendy vroeg toen aan haar manager (waar de cliënten bij stonden) of ze ‘deze aparte mensen’ weg wilde halen. Toen de camera’s weer gingen draaien, riep ze de cliënten er ineens bij en deed ze alsof ze helemaal gecharmeerd van ze was en alsof ze heel veel respect had voor mensen met een geestelijke handicap. Heel verdrietig, want zij snapten er inmiddels niets meer van…”

Een andere spion meldt het volgende over Wendy:

“Wendy van Dijk is in d’r eigen woonplaats ook tegen iedereen chaggie. Ze wil met niemand praten en als ze praat is het altijd slecht. En ze scheurt met haar Porsche of met de Defender van haar man door de straten waar kinderen spelen en oversteken.”

Ook op Ibiza schijnt Wendy arrogant te doen.

 “Ik was een aantal jaren geleden op Ibiza, en had gelezen in een boekie dat een restaurant in San Rafael haar lievelingsrestaurant was. Ze woonde vlakbij het dorpje, geloof ik. Ook stond in het boekje dat je beter kon reserveren, want ’s avonds is het meestal ramvol.”

“Komt Wendy met man en kinderen en (schoon)ouders in gestrekte draf het restaurant binnen, en eiste een flinke tafel van de eigenaresse. Maar vol is vol, dus ook voor madam. Daar was ze niet van gediend, en liep met haar gezelschap boos naar buiten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties