Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander slikt sleutel door, Maxima in shock


Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia waren een aantal geleden op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze waren onder andere op Bonaire, Curacao en Aruba geweest. Maar het ging de Oranjes niet helemaal voor de wind tijdens deze trip.

Amalia maakte namelijk eerder al een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

Het drietal liep naar Edison, maar Amalia zag een laaghangende lamp over het hoofd en ze stootte er keihard met haar hoofd tegenaan. Gelukkig kon Amalia er zelf nog om lachen, maar van binnen zal ze vast heel erg gebaald hebben.

Daarnaast onderbrak een demonstrant nog een college waar de Oranjes bij waren om te protesteren. Deze dame was behalve een student van de universiteit daar ook politica en ze eiste een excuses van de koning voor het slavernijverleden. De dame werd netjes de zaal uit geholpen en het college kon doorgaan.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Willem- Alexander slikt sleutel in

Maar dat was blijkbaar nog niet alles, want er duiken nu beelden op dat Willem-Alexander zijn vrouw Maxima behoorlijk liet schrikken door een sleutel in te slikken van een liefdesslotje.

Dit gebeurde op het Punda Love Heart op Curaçao. Hier kan je als koppel een liefdesslotje samen ophangen. Na het ophangen van het slotje slikte Willem-Alexander het slotje door en Maxima stond erbij en keer zeer verbaasd en geshockeerd naar haar man.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gek!😛😆😅🤣🤣🤣

Ga terug naar Af aub het kost alleen maar geld

Ik geloof dat er ook nikkel in de sleutel zit, dus WA zal daar flinke buikpijn van hebben gehad. Het kan ook even duren voordat de sleutel z’n systeem verlaten heeft.

Die vrouw leeft haar leven, helpt anderen, heeft een financiële achtergrond. Dus denk dat ze wel weet wat ze doet en als je dit weet over te brengen is het toch prima…
Directeuren bij een goed doel verdienen ook bakken geld…. we hebben in Nederland altijd wel iets aan te merken op een ander.
Kijk naar je zelf en help ook eens iemand.

Groet ik

Echt geschreven door een Oranje hater die er zelf niet bij is geweest en anderen nawauwelt voor een groep 4 niveau. De reacties trouwens ook op mijn voorganger na.

Je slaat of de plank goed mis, of je hebt niet goed gelezen. De vraag is of het verantwoord is dat iemand die een fortuin uitgeeft aan bling bling en andere opsmuk een ander die de eindjes misschien nauwelijks aan elkaar kan knopen, moet uitleggen hoe met geld om te gaan. Dat is hetzelfde als dat een Chinees tegen jou zegt als je in het land bent, ga eens Chinees leren want je spreekt het verdomd slecht.

Ja haar keuze kleding loopt echt de spuigaten uit,hoeft niet op een dubbeltje te letten. Daarom haar keuze om met Willem te trouwen.
Schaapjes op het droge

Bah… wat een azijn, kun je zo trots op jezelf zijn? Nederland gaat ten onder aan alle negatieve mensen zoals u! Probeer de goede kanten in een mens te vinden en stop daar uw negatieve energie in! Dan bent u ook meer tevreden met uzelf, daar zit vaak de angel!

Nou ja ze heeft en openbare functie
Ze is de konigin.er is zoveel fout ook de regering .er lopen mensen bij de voedselbank 4x per week en hebben met 2 personen €100 verteren en ze kan het niet redden dat is ook belachelijk wel tatoes op haar fell

Wat een onzin over onze Koningin. De ketting is een van de vele erfstukken.
En Amalia is ook maar een gewoon mens. T kan een ieder overkomen
Schande om t te betitelen als ” blunder” Ik ben erg echt boos over.

Wat een vreselijke stomme reactie . Welke Koningin, tis maar een prinsesje hoor . Opdoeken die hele zooi .

Waarom die rare negatieve opmerkingen? Het zijn ook gewoon mensen en ja met veel geld.

Je ziet niet dat WA de sleutel echt in zijn mond steekt. Wat een onzin weer!!!!