Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Chaletje van Peter Gillis blijkt ontmoetingsplaats voor dubieuze feestjes


Jan Roos en Dennis Schouten die trouwens gisteren nog uit het niets werden neergestoken in een bar komen weer met een aantal schokkende onthullingen over Peter Gillis.

Ze krijgen een aantal verhalen binnen over hoe smerig de vakantieparken zijn. En natuurlijk is dat al veel lager bekend, maar één verhaal sprong er bovenuit. Dat ging niet zozeer over de smerige staat van de parken, maar over Peter die graag meerdere dames naar zijn chalet meenam.

Een oud-personeelslid zegt er het volgende over:

Af en toe gewerkt op Prinsesnmeer (2015 – 2019). Peter zat regelmatig aan de bar met behoorlijke jonge dames, jonger dan Nicolleke zelfs. Heb verder geen bewijs maar ze gingen vaak na het barhangen nog door naar Peter zijn chalet. Lekker samen worstenbroodjes eten denk ik.

Ja Petertje is er zeker niet vies van. Inmiddels is het helemaal klaar met Nicol en heeft Peter al een nieuwe vriendin aan de haak geslagen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is dit nu nodig een foto van die vetzak ?

Gatver wordt misselijk als ik die vette Gillis zie … snap niet wat die jonge meiden in dat wandelende worstenbrood zien, hij zal ze wel een heleboel beloven maar dan nog 🤢🤮

Die meiden zijn golddiggers het gaat hun alleen maar om het geld

Die meiden gaan toch vrijwillig mee.

Idd, of je het nu wel of niet eens bent met het prive leven van Peter Gilles, zolang de damens meerderjarig zijn en vrijwillig meegaan doet hij niets verkeerds.

Ik word al misselijk als ik een foto van die man zo zie, laat staan in het echt brrrr.

Nicol is ook niet heilig . Hoe zij met het personeel omging gewoon schandalig. Je weet ook niet hoe ver ze is gegaan tegen Peter. Maar je moet een vrouw zeker niet mishandelen dan kun je beter een straatje om lopen.

Nou….Peter heeft geen vrouw aan de haak geslagen en worstebroodjes te eten gegeven.
Zijn geld heeft het werk gedaan. Die man kan niet eens wippen laat staan achter een meisje aangaan.