Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat!? Andre en Rachel vormen team tegen geldbeluste Roxeanne Hazes


Een aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen. Andre Hazes junior leek zijn zus stilzwijgend te steunen, maar niets blijkt minder waar.

Andre blijkt zijn zusje namelijk uit te kotsen. Hij is het er totaal niet mee eens dat Roxeanne hun moeder probeert kapot te maken. Sterker nog weekblad Story beweert dat Andre en Rachel juist weer dichter bij elkaar zijn gekomen door de hele rechtszaak die Roxeanne tegen Rachel is gestart.

De Story meldt dat Andre en Rachel elkaar alweer een paar keer hebben gezien. En dat Andre nu duidelijk partij kiest voor zijn moeder en Rachel daarmee heel blij schijnt te zijn.

Of het allemaal klopt wat Story baas Guido den Aantrekker hier beweert durven wij niet te zeggen, maar het zou heel goed kunnen dat Andre toch weer in de manipulerende woorden van rachel is getrapt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die aandachttrekker van de story heeft weer iets bedacht met Roggel van Galen vlak voor haar schip met geld binnen brengende concertjes, die niet uitverkocht zijn.

Één ding weet ik wel, Rox zal hier sterker uitkomen.
Die heks en kleuter zitten op één lijn, hij heeft zijn miljoenen al lang gehad van haar.
Ze heeft Rox besodemieterd en hij weet hier van.
Hopelijk raakt ze alles kwijt straks, als ze Rox en die andere kinderen uit moet betalen.
En die gluiperd van een Guido liegt alles bij elkaar in dat shit blad van hem.

Die aandachttrekker denkt alles te weten omdat hij de familie al 22 jaar kent.
En heeft mooi voer voor zijn blad,met zijn eigen interpretatie.
Walgelijk mannetje.

Hij is hetzelfde als RUPSJE NOOIT GENOEG ROGGEL VAN GALEN Twee vieze smerige dieven

Weer een bewijs dat dat jongetje niet echt goed bij zijn hoofd is, zo een kind is het nog.