Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen schokt fans met dramatisch gewichtsverlies


Max Verstappen (25) staat aan de vooravond van het nieuwe Formule-1 seizoen en bereidt zich hard voor om zijn concurrenten achter zich te houden. Maar hoe blijft de wereldkampioen fit en op gewicht? In een recent interview met het AD deelt Verstappen enkele van zijn geheimen.

Verstappen geeft toe dat hij niet altijd in topconditie is geweest. “In de winter ben ik wel eens wat aangekomen,” vertelt hij aan het AD. “Maar het is juist leuk om mezelf een beetje te pijnigen en het er weer af te trainen.” Hoewel Verstappen er slanker uitziet dan voorheen, is zijn gewicht hetzelfde als vorig jaar. “Veel mensen denken dat ik ben afgevallen, maar dat is niet zo. Ik sta elke dag op de weegschaal en was deze winter meer aangekomen dan vorig jaar. Maar ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en dan weer af te vallen.”

Maar Verstappen geniet ook van eten en drinken en neemt zo nu en dan een pauze om zichzelf te verwennen. “Ik ben het hele jaar door op gewicht. Dus als ik een maand de tijd heb om wat meer van eten en drinken te genieten, dan doe ik dat zeker.”

Voor Verstappen draait het allemaal om balans en discipline. “Als je wilt presteren op het hoogste niveau, moet je een bepaalde discipline hebben. Maar het is ook belangrijk om te weten wanneer je jezelf een pauze moet geven en te genieten van het leven. Dat is hoe ik in balans blijf.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties