Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland komt met schokkende onthullingKort geleden kochten de Meilandjes een pension van bijna 1,5 miljoen euro in Noordwijk waar ze een bed & breakfast gaan openen.

Het pension wat de Meilandjes Code Rosé hebben genoemd wordt op dit moment verbouwd. Het interieur van het pension leek wel rechtstreeks uit een film van de jaren 70 te komen. Er moet dus flink wat aan gedaan worden.

Nu hoorde wij eerder van verschillende omwonende dat Martien en Erica al flink bezig zijn met klussen, maar dat er nog geen cameraploeg gespot is.

Iedereen hoopt natuurlijk dat we de Meilandjes in een nieuw seizoen van Chateau Meiland weer lekker aan het klussen zien en uiteindelijk gasten gaan ontvangen in het pension. Maar in weekblad Weekend komt Martien met een schokkende onthulling. Martien laat weten dat de serie nog maar twee jaar te zien zal zijn.

Hij zegt er het volgende over in weekblad Weekend.

Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen. Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland, en dan gaat misschien Wie Van De Drie ook op een gegeven moment over… Dat zou ik ook wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt.

Dus het is nog even genieten de aankomende twee seizoenen en anders zul je toch echt een overnachting in hun pension moeten boeken wil je ze nog zien.

Deel deze juice!
  1. Beste Martien,
    We wensen je het allerbeste toe en een spoedig herstel met het oog.
    Hartelijke groet van ons Herman en Greet Veenendaal

  2. J van eeden

    Pfff die man moet s uit de buurt blijven,die drama queen maakt alleen maar ongelukken heeft commentaar op alles loopt klagend in de weg om doodmoe van te worden t is altijd wat met die man hoe houdt die familie t vol zou t met dat figuur niet uithouden

Geef een reactie