Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijk krijgt de schrik van haar leven


Dat bekende Nederlanders wel van een filler en botox houden weten wij inmiddels wel. Echter, Linda de Mol steekt erbovenuit met haar compleet veranderde gezicht. Wendy van Dijk lijkt ook niet vies te zijn van dit soort behandelingen, ondanks haar waarschuwingen voor overmatig gebruik van plastische chirurgie.

Echter, een goed uiterlijk betekent niet altijd een prettig karakter. Wendy van Dijk krijgt volgens geruchten negatieve reacties van productiemedewerkers en fans die ze beschrijven als arrogant en chagrijnig. Dit staat in schril contrast met hoe ze overkomt op camera. Het is echter niet verrassend dat dit een veelvoorkomend beeld is onder beroemdheden.

Wendy lijkt veel ouder dan haar leeftijd

Wendy van Dijk heeft onlangs haar 52ste verjaardag gevierd en is helemaal in de watten gelegd met cadeaus. Maar toen ze een verjaardagskaartje ontving, schrok ze even, omdat het kaartje 65 vermelde in plaats van 52. Blijkbaar hielpen de botox spuitjes toch niet. Ze deelde het resultaat op Instagram en schreef bij de post:

“Als je zo’n kaartje krijgt van je kinderen, is het allemaal best meevallend.”

Hieronder de foto’s. Swipe naar rechts en je zult het kaartje zien wat Wendy kreeg met haar verkeerde leeftijd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze is niet de mooiste vrouw van de dorp maar ze ziet eruit zeker 10 jaar jonger dan die is. In ieder geval op de (hier gekozen) foto’s. 😉