Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes weer betrapt gebruikt nog steeds


Andre Hazes is sinds dat hij met zijn oude team van liedjesmakers heeft gebroken continue in de studio te vinden met een nieuw team. Andre wil namelijk met een nieuwe sounds komen en dat volkse laten vallen. Hij wil meer de kant op van zanger Nielson.

Maar Andre deelt dus veel foto’s en filmpjes vanuit de studio. Ook dit keer deelt hij het onderstaande filmpje en als je naar rechts gaat een foto.

Eerder zagen we al dat er sterke flessen drank stonden in de studio en er flink werd gerookt. Dat lijkt ons niet echt een hele goede omgeving aangezien Andre verslaafd is geweest aan drank en drugs zoals hij zelf zei in zijn docu.

Maar op de foto hieronder die je na het filmpje kunt zien. Is duidelijk te zien dat Andre nog steeds het zwaar verslaafde middel Snus gebruikt. Andre is al eerder op dit verslavende middel betrapt. Sterker nog hij is er al aan verslaafd sinds hij met Bridget Maasland ging. Het gaat om dat blauwe doosje wat op de bank ligt op de foto.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij zal het niet ontkennen toch .??Hij zou eerlijk zijn zonder maskers 😁😂Dus vraag hem rechtstreeks naar zijn terugval .

Welke vrouw zou deze zielige ventje willen als hij bij de Jumbo vakkenvoeler was ? 😉
Hm, wat zou de reden kunnen zijn dat hij zo gewild is? 🙃

hijs zo stoned als wijlen armand
gast zal nooit van ze leven nuchter zijn
niet dat t mij ook maar boeit
kan mij t verrotten
zieke vent
dat issie

Die vieze klaploper er ook weer bij ,ga nog een beetje om dat Mongolen jong lachen denk die helemaal dat die wat is die meeloper!!! dat loopje ook van hem kansloos mannetje..hij zet ze eigen zo voor dat domme jong🤮🤮🤮…