Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg heeft nieuwe vriend, Andre Hazes verleden tijd


Kort geleden vertelde Andre Hazes vol trots aan iedereen die het wilde weten in Vinkeveen dat hij en Monique alweer uit elkaar zijn. En daarna kwam er nog een vage Spaanse dame in het spel en deed Monique alsof ze Andre had betrapt. Het was in ieder geval allemaal heel vreemd.

Maar het lijkt er nu op dat de knipperlicht relatie tussen Andre en Monique definitief ten einde is. Monique deelde namelijk de onderstaande foto online en daarop staan twee paspoorten, een vliegtuig en de tekst ‘New chapter.’

Het lijkt erop alsof Monique een periode afsluit en aan een nieuw hoofdstuk begint. De meeste volgers weten het zeker Monique is klaar met Andre en heeft een nieuwe liefde en gaat daarmee op vakantie. Het lijkt erop dat Monique met haar liefje naar Italie is gegaan. We zullen er vast snel achter komen wie dit dan is.

Hieronder de foto die Monique plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Top, gelijk heb je!☘️💖
Weg met die kinderachtige loser.
Zeker weten wordt ie nu jaloers en zal ie alles doen je weer te scoren.
Zodra je ja zegt, is hij er weer vandoor.
Eindelijk iemand die echt voor je gaat, dat verdien je! Andre houdt alleen van zichzelf.😛

Je had die sukkel veel eerder moeten dumpen zielig mannetje die teert op het geluk van zijn vader arogante kwal die enkel aan zichzelf denkt hoop echt dat zijn comeback een grote flop word en iedereen hem uitkotst deze gast verdiend het niet een podium te krijgen weg ermee met die viezerik

Monique eindelijk laat je de goede kant zien en neem kleine dre mee hij veranderd toch hij denk alleen maar aan zich zelf ik hoop dat je nu gelukkig word

Twee paspoorten lijkt mij logisch want één voor haar en één voor kleine André.
Kleine André heeft een eigen paspoort voor als moeders niet mee reist met haar zoon.

waar je ook bent, vooral lekker daar blijven meid want we zijn jouw sneue aandachttrekkerij ook wel meer dan zat! 👋

Zal wel voor de kleine zijn want stel je voor een keer niet op vakantie en de honden weer naar de kennel waar ze het langste deel van het jaar verblijven.

Ik denk dat ” Iemand” hierboven gelijk heeft , het zullen wel haar paspoort en dat van de kleine André zijn. Het is immers voorjaarsvakantie en Madame Golddigger zal wel weer op vakantie zijn op kosten van grote André. Maar…. mocht ze inderdaad een nieuwe vriend hebben dan hoop ik dat dat een Australiër is en dat zij naar dat continent verhuisd zodat wij hier van haar dagelijkse gezemel en andachtstrekkerij af zijn!

Zou mooi zijn .Al geloof ik er nog niet zo in .Zowel Monique als Andre vergeten is wel heel verleidelijk eigenlijk dus ik hoop er het beste van .