Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis heeft al een nieuwe vriendin


Peter Gillis maakte eergisteren eindelijk officieel bekend wat wij al veel langer wisten. Nicol en hij zijn uit elkaar en dat Nicol geen onderdeel meer zal uitmaken van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.

Dit was natuurlijk geen nieuws de geruchten dat Peter en Nicol niet meer bij elkaar waren, maar alleen voor de bühne en de serie Massa is Kassa gingen al vanaf het moment dat het nieuws naar buiten kwam dat Peter haar zwaar mishandeld had.

Overigens is dat nog wel een dingetje, want Nicol heeft geen aangifte gedaan tegen Peter omtrent de mishandeling en het verder allemaal ontkent. Maar dat was waarschijnlijk, omdat ze een soort van verstandhouding met Peter had afgesloten voor de serie Massa is Kassa en wellicht heeft ze nog een paar knakken ook gehad. Maar nu is dat natuurlijk heel anders en kan Nicol wellicht hierop terugkomen en Peter erbij lappen en ook nog een flinke schadevergoeding eisen.

Nieuwe vriend voor Nicol

Maar Nicol heeft dus al een nieuwe kerel aan de haak geslagen. Ene Mike uit Schoonhoven. Mike is barbier en heeft een eigen kapperszaak. Het grappige is dat Mike kort geleden nog mee heeft gedaan aan het programma Lang Leven de Liefde en dat was niet zo succesvol.

Peter ook aan de vrouw

Peter kan blijkbaar nier achter blijven, want Peter schijnt ook al iemand te hebben gevonden die zijn veters wil strikken. Sterker nog de dames staan voor hem in de rij blijkt uit de reacties onder zijn bericht op Facebook waarin hij vertelde dat het over en uit is tussen hem en Nicol.

Hieronder een aantal reacties van vrouwen die Peter wel graag willen helpen met zijn veters strikken. Het zou ons niks verbazen als we in seizoen 10 van Massa is Kassa al een andere vrouw aan de zij van Peter zien hoor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In de rij staan voor die pap zak, je moet er toch niet aan denken. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Die vrouwen die wel op hem vallen hebben euro tekens in hun ogen.